Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Odradzam korzystanie z przesyłki Allegro One Point. Towary zakupione 07.02 nie dotarły do 12.02. W aplikacji od kilku dni widnieje informacja ,,w trakcie poszukiwania alternatywnego miejsca dostawy". Nadmieniam że pozostałe zamówienia zakupione tego samego dnia ale z opcją dostawy Paczkomat In Post otrzymałem nazajutrz a od kuriera w poniedziałek. Ze strony sprzedających było wszystko ok - wysłali towar terminowo.
Portal nie jest jeszcze gotowy na tą usługę. Jeśli zależy komuś na terminowej dostawie proponuję korzystanie ze sprawdzonych dostawców.
@Zoltarus Te przesyłki często nawet nie wychodzą, bo kurierzy nie odbierają ich od nadawców, ani z automatów...
Gdybyś tu najpierw zajrzał to nie ryzykowałbyś takiej dostawy....
@Zoltarus bardzo mi przykro z powodu tych problemów.
Tak jak pisaliśmy w wiadomościach e-mail, sklep (Allegro One Point) ma problemy z oprogramowaniem, dlatego nie przyjmują przesyłek, co spowodowało opóźnienie. Jeśli chcesz, abyśmy dostarczyli przesyłki do innego punktu, odpisz proszę na wiadomość w sprawie nr 49444415.
Nie jest to standardowa sytuacja, mam nadzieję, że jeszcze skorzystasz z tej metody dostawy i będziesz miał lepsze doświadczenia.