Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo!
Zwracam się z uprzejmą prośbą o informację o której godzinie mogę liczyć na dostarczenie przesyłki ze statusem wydano do doręczenia? A001MP8204. DPD i UPS to najgorsze firmy kurierskie, szczególnie DPD. Inpost dostarcza przesyłki do paczkomatów zdecydowanie wcześniej! Standardowe przesyłki DPD są też dostarczane wcześniej.
Nigdy więcej Allegro One Box!!!
O której to nawet najstarsi górale pojęcia nie mają ,ale masz rację z InPostem łatwiej przewidzieć o której można się spodziewać.
ze standardowym kurierem można się próbować skontaktować, żeby chociaż ustalić zakres godzinowy a tutaj nic!! Swoich paczkomatów się Allegro zachciało! tak żałuję że wybrałem ten beznadziejny sposób. dostawy... Nigdy więcej Allegro One Box!!!
@Deeptrance1 a co Cię zachęciło, monetki, konkurs, nagrody bo inaczej nikt tego nie wybiera, ciekaw jestem jaki jest tego powód 😄
@Deeptrance1 to że wydano nie znaczy że dziś trafi do automatu, czasem tak krąży kilka dni a czasem jest na drugi dzień 😄
@Deeptrance1 I tak masz szczęście, że jedzie. Często zdarza się, że kurierzy nie odbierają paczek Allegro One od nadawców, albo z automatów nadawczych.
Nie masz kontaktu z kurierem, więc tego o której i kiedy nikt nie wie.
@Deeptrance1 To jest Allegro One, nie ma sensu się zastanawiać kiedy zostanie dostarczona tylko czy w ogóle to będzie miało miejsce.
@Deeptrance1 sprawdziłam, że przesyłka została wczoraj odebrana. Do automatu została dostarczona o 20:55, zgodnie z przewidywanym czasem dostawy.