anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę odzyskać zakupiony towar który wrócił do sprzedawcy a który nie chce współpracować

kucyk06
#1 Nowicjusz
  •  
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @kucyk06, podaj proszę więcej szczegółów oraz numer zamówienia, którego dotyczy Twój wpis.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kucyk06
#1 Nowicjusz

Dzień dobry,

chciałbym poprosić o pomoc w rozwiązaniu sytuacji dotyczącej mojego zamówienia. Z powodu mojej nieuwagi nie odebrałem przesyłki z paczkomatu w wyznaczonym czasie, w związku z czym została ona zwrócona do sprzedającego.Po zauważeniu problemu skontaktowałem się ze sprzedawcą, deklarując chęć ponownego otrzymania zamówienia oraz pokrycia kosztów ponownej wysyłki. Zależy mi na polubownym rozwiązaniu sprawy i doprowadzeniu transakcji do końca.Bardzo proszę o informację, czy w takiej sytuacji istnieje możliwość wsparcia ze strony Allegro w kontakcie ze sprzedawcą lub wskazania najlepszego sposobu rozwiązania tej sprawy Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas. Nr. zam. 29711821-ff8b-11f0-84d6-ebb7c42f6935

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuje za informacje @kucyk06, możesz otworzyć dyskusję ze sprzedającym w tym miejscu. Jeśli nie uda Ci się dojść do porozumienia ze sprzedającym, możesz oznaczyć Dyskusję jako nierozwiązaną. Sprawa trafi wtedy do nas. Włączymy się do Dyskusji, aby pomóc Tobie i sprzedającemu rozwiązać spór.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kucyk06
#1 Nowicjusz

Z mojej strony już zrobiłem wszystko,  kontakt telefoniczny był nawiązany i po mimo zapewnień ze strony sprzedającego że towar ponownie mi odeśle to nic w tej sprawie się nie zmieniło, koszty ponownego wysłania zostały opłacone 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kucyk06 widzę, że zakończyłeś dyskusję ze sprzedającym przy wskazanym zamówieniu - jeśli to pomyłka, to możesz ją wznowić. Sprzedający otrzyma powiadomienie o konieczności udzielenia się w niej, jeśli tego nie zrobi to możesz skorzystać z opcji "poproś Allegro o pomoc" i nasz doradca włączy się do dyskusji. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów