anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę usunąć wątek w dyskusji?

Jessie8
#8 Zapaleniec

Zadałam pytanie o przedłużenie odbioru paczki i teraz skrzynkę mailowa mam zasypywana wiadomościami od innych uczestników którzy to również zrobili później. Jak mogę usunąć swój nick z dyskusji albo proszę to zrobić w moim imieniu. 

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Jessie8 najlepiej zrobić tak jak napisał @Halfrunt albo odsubskrybować temat tu https://spolecznosc.allegro.pl/t5/user/myprofilepage/tab/user-subscriptions 🙂

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

ZBZ
#9 Pomysłodawca

Czy można usunąć:

a) swój własny wątek na allegrogadane

b) swoje bezpośrednie rozmowy z kupującymi/sprzedającymi, ew. zmniejszyć widoczność, poprzez przekazanie do archiwum, jak w google mail? 

ad b) nie chodzi o usunięcie widoczności drugiej strony, ale o uporządkowanie wiadomości i usunięcie tych, wzbudzających negatywne emocje, a zamkniętych tematów

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ZBZ odpowiadając: 

a) Możemy usunąć dla Ciebie Twój wątek na allegro gadane. Nie zrobisz tego samodzielnie.
b) Możesz usunąć pojedyncze wiadomości, będą one nadal widoczne dla drugiej strony. 

Alicja
oznacz moderatorów

ZBZ
#9 Pomysłodawca

Dziękuję, mogę odpowiedzieć "prywatnie", tzn. tak, żeby usuwając jedne rozmowy, jednocześnie nie tworzyć nowych? 🙂

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @ZBZ. Niestety nie ma takiej możliwości.  

Marysia
oznacz moderatorów

ZBZ
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ZBZ usunęłam pierwszy wątek, drugi podlinkowny jest niedostępny. Możesz wskazać, o którą dokładnie wypowiedź chodzi?  

Sandra
oznacz moderatorów

ZBZ
#9 Pomysłodawca

Chodzi o dwa wątki w wiadomościach z użytkownikiem "Tefal_Polska"  - tak, jak było napisane wyżej, żeby u mnie się nie pojawiały w ostatnich wiadomościach, ale bez wpływu na widoczność u tego użytkownika.

z.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @ZBZ. Podlinkowane wyżej wątki nie są już widoczne na forum.
Jakie dokładnie wiadomości masz na myśli? Chodzi o wpisy zamieszczone na Allegro Gadane czy wiadomości prywatne, które wymieniałeś ze sprzedającym w Centrum wiadomości? 

Marysia
oznacz moderatorów

ZBZ
#9 Pomysłodawca

Chodziło mi o wiadomości prywatne - nie o usuwanie, ale taką opcję, jak w mailu googli, że chowam wątek, żeby przy każdym wejściu go nie  było widać, co oczywiście nie zmienia faktu, że obie strony mają świadomość tych wiadomości, a druga strona ich widoczność

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ZBZ  W Centrum wiadomości nie ma możliwości ukrycia danej rozmowy. Przykro mi. 

Nicol
oznacz moderatorów

ZBZ
#9 Pomysłodawca

Dziękuję za odpowiedź, jeśli klik na plus nie wpływa na Pani ocenę w firmie, to poproszę o usunięcie tego wątku

oznacz moderatorów

ZBZ
#9 Pomysłodawca

Awansem - jeśli się nie zrozumieliśmy wcześniej i takiej opcji jednak nie ma, to zgłaszam FEATURE REQUEST - w liście moich zakupów mogę sobie chować nieudane współprace, tu również poproszę

2) kiedyś czytałem na allegrogadane, że sprzedawcy mogą blokować kupujących, których uznali za problematycznych - czemu kupujący nie mają możliwości dodania wybranych sprzedawców do listy, która nie będzie uwzględniana w wyszukiwaniach przedmiotów?

Drugi FEATURE REQUEST do osób decyzyjnych i Waszych developerów

oznacz moderatorów