Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czemu sprzedający, mimo iż poprosilem do żeby wysyłał do punktu odbioru
"allegro one" musi wysłać do zielonego paczkomatu one? pisze że nie ma innej możliwości.... jestem mocn zdziwiony
nie ma żadnych cech w "szczegóły zamówienia" 😞 są to dwa ostatnie zamówienia z allegro lokalnie...
kupione o dr plama i kupione od franekhebtown
@jasek61 Paczka od franekhebtown ma status "wróciła do nadawcy", więc jeśli ma zostać ponownie nadana, warunki musisz ustalić ze sprzedającym.
Natomiast w drugim przypadku, sprzedający nie ma możliwości wprowadzenia zmiany dotyczącej miejsca odbioru paczki, jeśli nadaje przesyłkę przez nasz system.
widzę że to jakiś sys. błąd, bo franek napisał mi wyraźnie ze "nie ma możliwości zmiany" na ten punkt odbioru o który ja poprosiłem a w drugim - jak to niema... musi nadać tam, gdzie ja proszę czy wskażę... zawsze do tej pory tak było 😞 co się u was dzieje?
kiedyś odbierałem w łodzi i nie dziwił bym się że tam paczkę wysłano - bo kilka razy, mimo że dwa razy sprawdzałem gdzie ma sprzedający wysłać, to i tak poszło do łodzi 😞 ale ostatnio dużo razy odbierałem w zelowie i jestem zaskoczony skąd sys. wziął znowu łodź 😞
może rozwiązaliście umowę z tym sklepem w zelowie...
przepraszam pomyłka - to ten drugi, czyli dr_plama napisał że nie może nadać paczki do zelowa, tylko musi do łodzi mimo że chciałem do zelowa...
czyli alegro one nie ma opcji (ani darmowej ani odpłatnej) przekierowania wysłanej paczki...
@jasek61 Nie ma.
można prosić o przedłużenie odbioru paczki A001BH21P0 ?
wielkie dzięki - nie dało rady przekierować a sprzedający wysłał do paczkomatu z ostatniego zakupu i byłem w czarnej du... przepraszam... rozpaczy 🙂 dzięki jeszcze raz
(dostanę sms-a z nowym terminem?)
a szkoda - to byłby dowód i rodowód...
@jasek61 Czy to tak trudno zrozumieć że sprzedający nie powinien, albo inaczej: nie wolno mu zmieniać parametrów i sposoby wysyłki zamówienia? Ja rozumiem że ktoś sie pomyli ale na to jest prosta droga: anulowanie zamówienia i ponowny zakup z właściwym adresem.
Wysyłkę organizuje Allegro, sprzedający dostaje tylko gotowa etykietę do naklejenia na paczkę. Jak sobie wyobrażasz zmianę tej etykiety? Wykupić nową? Zapłacisz?
nie pozwalają zmienić przed wysłaniem... a zmieniam to płacę - i niech się nie wtrąca ktoś jak nie ma wszystkich danych...
@jasek61 To jest forum publiczne i każdy ma prawo się wtrącać. Jeśli masz jakiś problem a nie chcesz takich wyjaśnień to pisz poprzez "kontakt allegro" albo zamów sobie rozmowę telefoniczną. Powodzenia...
publiczne owszem... ale nie twoja szkółka.... wtrącaj się, ale się nie mądruj - tak to trudno zrozumieć?