Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę się podzielić moimi doświadczeniami odnośnie usługi Allegro One Box z punktu widzenia klienta, który zdecydował sie na tą formę dostawy zakupionego produktu, ze względu na możliwość odebrania ze skrytki zakupu w ten sam dzień, co zakup.
Otóż, zakup zrealizowany do godziny 9:30. Cały dzień śledziłam przesyłkę do 1:00 w nocy była "w doręczeniu". Następnego dnia o 7:30 otrzymałam informację, że moge odebrać swoją przesyłkę ze skrytki. odebrałam NASTĘPNEGO DNIA po zakupie, a nie tego samego dnia.
Ku mojemu zdziwieniu, historia zakupów pokazuje, że paczka znalazła sie w skrytce o godzinie 22:40. Co nie jest prawdą. Czy chodzi o fałszowanie statystyk? W mojej opinii oszustwo. Nie ładnie.
@Allegro_One i kamyczek do ogródka...
@Client:35096081 poprosimy o podanie numeru tej przesyłki, sprawdzimy to!
ALE000034DC06D8
powiadomienie (SMS) o możliwości odbioru: 15 października godzina 7:35
@Client:35096081 Zgodnie z informacjami w naszym systemie przesyłka trafiła do automatu 14 października o 22:41. Być może doszło tutaj do opóźnienia w aktualizacji statusu, przez co otrzymałeś informację o możliwości odbioru dopiero rano.
@Allegro_One mam tę samą sytuację, ale monitoring na moim bloku łapie Wasz automat. A to ja jestem moderatorem monitoringu 😄
Ja właśnie też śledzę swoją przesyłkę którą mam "w doręczniu" od ok. 17:00. Mam monitoring na bloku który akurat łapie automat Allegro więc zobaczymy jak Allegro (w razie wpadki oczywiście) się wykręci 😉