Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, w styczniu zakupiłam 2 przedmioty, które okazały sie nietrafne i korzystając z możliwości zwrotu zrobiłam to poprzez Allegro One Box. Paczka została nadana i od tamtej pory nie wiem gdzie ona jest, do sprzedawcy nie dotarła. Po kontakcie z Allegro okazało się, że kod jaki został wprowadzony w paczkomacie był błędny (różnica 1 CYFRY), pomimo tego skrytka sie otworzyła i mogłam wrzucic paczkę. Kod jaki wprowadziłam to był kod do DZIAŁU RECYKLINGU, więc moja paczka zamiast do sprzedawcy trafiła jak sie domyślam na utylizację. Pomimo wielu prób kontaktu z Allegro do dnia dzisiejszego nie otrzymałam informacji co dokladnie się z tą paczką dzieje (od lutego brak informacji zwrotnej). Moja cierpliwość już się skończyła i oczekuję konkretów w tym działaniu. Jak mogę dokonać reklamacji/skargi na AllegroOne? Formularze jakiego udało mi sie znaleźć nie obsługują takich tematów, więc nie wiem gdzie mogę tego dokonać. Proszę o taką informację.
@mdrogeria a po drugie to oni tą paczkę zlokaliwowali, sprawdzili monitoring przy tym paczkomacie, dlatego tez sie dowiedzieli jaki dokladnie kod został wprowadzony, problem mają w tym ze ta paczka trafila od razu do jakiegos innego dostawcy i sluch po niej zaginął, więc ani nie mam zwrotu pięniedzy ani nawet tej paczki spowrotem (bo na upartego to już bym mogła ją dostać spowrotem)
@Angel00120 ile czasu minęło od tego nadania?
@az1rael 3 miesiące
@Angel00120 a .... co w tej paczce było ? ....... słownik ortograficzny ?😁
jak piszesz cyt ,, Kod jaki wprowadziłam to był kod do DZIAŁU RECYKLINGU ,, dojdź teraz kto paczkę ,,zajumał ,,
@mdrogeria W paczce byly ciuchy, Allegro mi odpisało ze wprowadziłam kod do zwrotu elektroniki (mój kod 185BA546 -> kod jaki wpisałam 185BA246)
"W przypadku przesyłek skierowanych do naszego działu recyklingu.
Zwroty te idą do jednego z naszych partnerów, gdzie są przez nich utylizowane.
Skontaktowałem się z naszym działem recyklingu, w celu ustalenia dalszych losów Pani przesyłki."
Ponoć sie skontaktowali ale od 3 miesięcy nie dostałam odpowiedzi co z tą paczką się stało.