Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, kiedy kurier dostarczy paczkę do wybranego automatu Allegro one box? W aplikacji widnieje informacja że paczka trafi do punktu dzisiaj, dzisiaj jest mi potrzebna bo to mleko modyfikowane dla dziecka, jest już godzina prawie 19-ta i paczki wciąż nie ma. Ktoś może mi pomóc?
Nr paczki A0015VEG00
@Client:40493755 W historii przesyłki nie widzę informacji, żeby ta paczka była w doręczeniu. Ostatni status to przekazanie do magazynu (14.10.2024, godz. 11:18). Przykro mi to pisać, ale szanse na doręczenie tej paczki dzisiaj są niewielkie.
Rozumiem, ale przewidywana data dostawy wyświetla się jednak na dzisiaj, czyli nie można się tym sugerować? Czy jest Pani w stanie skontaktować się z kurierem żeby dowiedzieć się kiedy paczka zostanie dostarczona do punktu? Tak jak wspomniałam, to mleko modyfikowane dla dziecka, niedostępne stacjonarnie, i muszę wiedzieć jak postępować 😞
@Client:40493755 Przewidywany termin dostawy nie jest gwarantowanym. Przesyłki bywają opóźnione.
Proszę spojrzeć tutaj. Paczka została odebrana od nadawcy i przekazana do magazynu. Nie ma informacji o kolejnych statusach, więc kontakt z kurierem nie jest możliwy, bo paczka nie znajduje się w doręczeniu.
To nie rozumiem. Godzinę temu rozmawiałam z doradcą Allegro Panem Kacprem i powiedział mi że kurier ma opóźnienie i paczka zostanie dostarczona jutro, prawdopodobnie w godzinach przedpołudniowych. Pani teraz twierdzi że paczka nie wyruszyła jeszcze nawet z magazynu, więc jak w końcu jest??
@Client:40493755 Podałam Pani informacje, do których mam dostęp, czyli te ze strony śledzenia, którą również Pani podlinkowałam. Jeśli na infolinii dedykowanej usłudze dostawy otrzymała Pani bardziej szczegółowe dane dotyczące paczki, na pewno zostały sprawdzone przez doradcę.
Skoro przekazano Pani, że paczka będzie najwcześniej jutro, nie rozumiem skąd pół godziny temu pytanie o dostarczenie paczki do punktu dzisiaj.
Status o przekazaniu paczki do magazynu jest ostatnim widocznym w historii przesyłki. Nie oznacza to, że nie wyruszyła w drogę.
Prosze Pani, jest to naprawde pilna dla mnie przesyłka, i staram się uzyskać informacje więc napisałam tu a w międzyczasie też dzwoniłam na infolinię żeby się dowiedzieć czegokolwiek. Myślałam ze będzie Pani miała jakieś dokładniejsze informacje, stąd moje pytania. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam