anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy dotrze moja paczka?

madalen76
#1 Nowicjusz#

Screenshot_20241204_184227_Allegro.jpg

 wczoraj dokonałam zakupu z opcją dostarczenia na dziś. Paczka jest cały czas w doręczeniu, a ja nie otrzymałam kodu do jej odbioru. Opłaciłam opcję dostarczenia w następnym dniu roboczym (czyli dziś). Zależy mi na tym, bo to jedzenie dla psów. Proszę o odpowiedź i szybką reakcję Allegro One.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@madalen76  Madzia, a gdzie Ty widziałaś opcję, że na dziś🤔

oznacz moderatorów

madalen76
#1 Nowicjusz#

Przy wyborze opcji dostarczenia. Mogłam wybrać Allegro One box, za dopłatą, żeby było na 4 grudnia. No i to wybrałam. 🙂

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@madalen76 na temat obietnic "łonego" nie będę się wypowiadał, ale poczytaj sobie więcej na forum, sama się przekonasz, czy warto wybierać tę formę wysyłki

oznacz moderatorów

madalen76
#1 Nowicjusz#

Tak. Racja. Już więcej nie wybiorę tej opcji. Przesyłka dotarła, jednak została umieszczona w innym, niż wybrałam paczkomacie, tak więc 10 kg karmy targałam z dalej usytuowanego paczkomatu 😞

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@madalen76  Madzia, najważniejsze, ze pieski nie będą głodne😊

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

💪

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A w ofercie sprzedający to deklarował, ponieważ taka opcja (reklama allegro) wprowadza często kupujących w błąd.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@madalen76 przesyłka czeka na odbiór w automacie paczkowym 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

madalen76
#1 Nowicjusz#

Hmmm fajnie. Szkoda, że musiałam dymać po 10 kg karmy do innego (dalej) niż wybrałam paczkomatu, tak więc nieładnie, nieładnie 😞

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@madalen76 przepraszamy za tę sytuację! Wybrany automat miał awarię, dlatego przesyłka została dostarczona do innego, najbliższego.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów