Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wczoraj dokonałam zakupu z opcją dostarczenia na dziś. Paczka jest cały czas w doręczeniu, a ja nie otrzymałam kodu do jej odbioru. Opłaciłam opcję dostarczenia w następnym dniu roboczym (czyli dziś). Zależy mi na tym, bo to jedzenie dla psów. Proszę o odpowiedź i szybką reakcję Allegro One.
@madalen76 Madzia, a gdzie Ty widziałaś opcję, że na dziś🤔
Przy wyborze opcji dostarczenia. Mogłam wybrać Allegro One box, za dopłatą, żeby było na 4 grudnia. No i to wybrałam. 🙂
@madalen76 na temat obietnic "łonego" nie będę się wypowiadał, ale poczytaj sobie więcej na forum, sama się przekonasz, czy warto wybierać tę formę wysyłki
Tak. Racja. Już więcej nie wybiorę tej opcji. Przesyłka dotarła, jednak została umieszczona w innym, niż wybrałam paczkomacie, tak więc 10 kg karmy targałam z dalej usytuowanego paczkomatu 😞
@madalen76 Madzia, najważniejsze, ze pieski nie będą głodne😊
💪
A w ofercie sprzedający to deklarował, ponieważ taka opcja (reklama allegro) wprowadza często kupujących w błąd.
@madalen76 przesyłka czeka na odbiór w automacie paczkowym 🙂
Hmmm fajnie. Szkoda, że musiałam dymać po 10 kg karmy do innego (dalej) niż wybrałam paczkomatu, tak więc nieładnie, nieładnie 😞
@madalen76 przepraszamy za tę sytuację! Wybrany automat miał awarię, dlatego przesyłka została dostarczona do innego, najbliższego.