Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Sprzedawca wysłał paczkę 31 sierpnia, została odebrana przez kuriera i wygląda na to, że paczka utkwiła nie wiadomo gdzie...
Numer przesyłki Allegro One A00028FXU5
@Client:50564876 dobre pytanie , może mi powiesz dlaczego wybrałeś najgorszą formę przesyłki , wątków na Gadane cała masa
Allegro One może Ci odpowie , ale nie licz na express
a
a...co?
A nic - miało być - Do tej pory nie było problemu z dostawą... Akurat na tym zamówieniu mi zależy, żeby paczka była najpóźniej dzisiaj.
@Client:50564876 problemy były i sukcesywnie narastają nawet Allegro One jak widzisz ....działa tak samo jak i jego kurierzy .
Z kadżym przewoźnikiem mogą być problemy a z tym czasem nie ma ich.
@Client:50564876 "paczka była najpóźniej dzisiaj" - to raczej nie będzie 😂
Chociaż zauważyłem, że jak problem zgłasza się tutaj publicznie to robią wszystko, żeby jednak dotarła 🤔
Zobaczymy 🤷:płeć_żeńska: oby się nie okazało, że paczka się zgubiła.
@Client:50564876 Dziękujemy za zgłoszenie. Już zajmujemy się weryfikacją losów wskazanej przesyłki. Prosimy oczekiwać na wiadomość mailową w tej sprawie.
Nadal nie mam żadnej informacji.
To dane od sprzedającego:
PRZEWOŹNIK I NUMER PRZESYŁKI-kurier UPS Allegro One Box A0001VDY88
@11anig 31.08 otrzymałeś informację, że jesteśmy w trakcie poszukiwania przesyłki. Podbiję Twoje zgłoszenie u odpowiedniego zespołu.
dzięki
Paczka się znalazła. Okazało się że była w punkcie, tylko w piątek były jakieś problemy z programem i nie można było paczki zarejestrować.