anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kontakt do obsługi one box

APUS-NET
#7 Wielbiciel#

Przy próbie odbioru przesyłki z allegro one box drzwiczki się nie otworzyły. Przesyłka widnieje jako odebrana. Co zrobić w tej sytuacji ?

Przydałby się kontakt telefoniczny.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

na każdym automacie masz numer telefonu 

oznacz moderatorów

APUS-NET
#7 Wielbiciel#

Problem w tym, że odbierał tata, odnalazł na box-ie numer jednostki, ale twierdzi, że numeru telefonu nie ma ?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@APUS-NET Proszę, zadzwoń pod numer 616 306 886, gdy będziesz pod automatem. Infolinia pracuje od poniedziałku do soboty w godzinach 8-22. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

APUS-NET
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za odpowiedź. W międzyczasie podjechałam pod inny one box. I tam był numer telefonu po wyświetlaczem !. Paczka wyjęta, szkoda tylko, że komuś ewidentnie naklejka z numerem urządzenia i z numerem telefonu przeszkadzała i ją po prostu usunął (jest po niej ślad).

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

scoobi_ss
#7 Wielbiciel#

Czy serwis techniczny nie posiada adresu email. Tak było by szybciej i prościej zgłaszac usterki. Nie kazdy ma czas wisieć na telefonie...

U mnie uszkodzony jest od tygodnia allegro box AL034CB1 - uszkodzony skaner, nadawanie paczek wyłącznie poprzez ręczne wklepywanie nr przesyłki

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@scoobi_ss przykro mi, ale nie posiada emaila. Możesz się z nimi skontaktować bezpośrednio przez infolinię. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów