Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do dziś przesyłki nie ma. Ciągle pisze, że przesyłka odebrana jest przez kuriera. Oferta już wygasła. Jak długo czeka się na taką przesyłkę do Allegro One Box ? Powinienem zareagować ? Czekać dalej ?
Link do oferty: https://allegro.pl/oferta/oriflame-woda-toaletowa-debonair-15246023238
Przewoźnik i numer przesyłki Allegro
@LEW433 A na wuj dyskusja? Sprzedawca wywiązał się prawidłowo. Dlaczego chcesz go karać za niekompetencję Allegro?
Nie wywiązał się bo kupujący nie otrzymał przesyłki, wg prawa.😐
Pierwszy raz chyba coś zamówiłem z dostawą przez One Box. Nie wiedziałem, że to taka chała. Mam nauczkę.
@Mariuszo-2070 zwróciłeś uwagę , że mój wpis oraz RED zostały usunięte przez moderatorów , nie ogarniają tego ,cenzura tego nie zmieni .
@mdrogeria Twój pierwszy wpis informujący o usunięciu tamtych wpisów też znikł. Moderacja Allegro chyba przeprowadziła się na Mysią 😎
Mój też 🙂
@serwis-texas zamiast posprzątać i popracować nad jakością usługi to jak widać łatwiej zamieść pod dywan i udawać ,że nic się wielkiego nie dzieje .
@Mariuszo-2070 przepraszamy za tę sytuację! Wyjaśniamy to z przewoźnikiem i damy znać, gdy tylko otrzymamy odpowiedź!