Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego nie przyznano mi 2 monet za zakupy w środę 14 lutego? Jestem z Wami 6 lat z hakiem i od kiedy to wymuszacie włączenie personalizacji, bo jakoś przez większość czasu monety dostawałam? i proszę mi nie podawać linku do regulaminu. Po co na zielono przy zakupach do zielonego paczkomatu widnieje, że te monety dostanę??? Stajecie się złodziejami? Nawet na dwa złote. Gratuluję.
@Iwo74ko Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
@Iwo74ko to że jest baner nie znaczy że spełniasz wymogi, a z regulaminem trzeba się zapoznać co by wiedzieć kiedy i jak są przyznawane monety 🙂
Promocja adresowana jest do zarejestrowanych Użytkowników serwisu Allegro, którzy w Okresie trwania Promocji spełnili poniższe warunki łącznie:
a) posiadają aktywne konto Allegro i zaakceptowali Regulamin;
b) nie korzystali z Allegro One Box
c) w Okresie trwania Promocji zawarli Transakcje zakupu dóbr lub usług realizowanych za pośrednictwem strony Allegro lub Aplikacji mobilnej Allegro za min. 1 zł bez kosztów dostawy, zgodnie z Regulaminem Allegro (dalej: “Transakcja na Allegro”) wyłącznie z wykorzystaniem opcji Kup teraz w rozumieniu art. 3.1. Regulaminu Allegro przy użyciu Usługi Operatora Płatności (status płatności: “Zakończona”).
d) Użytkownik będący Kupującym wybrał jako Opcję Dostawy Towaru Odbiór w punkcie Allegro One Box lub Allegro One Box- dostawa dzisiaj, a jego adres zamieszkania znajduje się w promieniu od 201 do 500 metrów od tej metody dostawy.
Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 2 dni roboczych od spełnienia warunków o których mowa w pkt 1. W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 5 dni.
@Iwo74ko rozumiem, że chodzi o zakup z 13.03? Zgodnie z regulaminem promocji: "Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 7 dni roboczych od spełnienia warunków [..]".
Tak. Z 13go marca. Nie rozumiem, czemu nie spalnilam warunków czy jaki błąd jest? Druga sprawa:Dziś widzę w przeglądarce ofertę kup rękodzieło za 50 zł , to otrzymasz 5 monet ...a w aplikacji nie widzę. Tajemnicze oferty...
@Iwo74ko gdy odpisywałam jeszcze nie minęło 7 dni roboczych od spełnienia warunków. Zakup był 13.03, a my pisałyśmy 18.03.
Pamiętaj też proszę, że przyznane monety musisz odebrać w ciągu 7 dni w tej zakładce. Przyznaliśmy monety na Twoje konto, ponieważ nie zdążyłaś ich odebrać.
Jak nie zdążyłam odebrać? I znowu. za zakupy 28 marca w kategorii RĘKODZIEŁO miałam dostać 5 monet. Logowalam sie kilka razy w rozne dni, ale nie było znowu tego przycisku ODBIERZ. I teraz tez nie ma. teraz w gre w chodzily 3 dni? ale przestaję łapać ilosc dni, raz 3, raz 5, raz 7. raz do, raz potym czasie. raz robocze...
Ps. Teraz widzę oferty z monetami ale na innym telefonie.
@Iwo74ko Monety zostały już przydzielone. 🙂
@w_kiwi przydzielone czy odebrane zgodnie z regulaminem ?
co jest grane. Znowu w tym miesiącu to samo.