anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nadałem zwrot przez automat One Box, ale nie mam numeru przesyłki

MAMY ROZWIĄZANIE!
k8b3
#7 Wielbiciel

Odebrałem przesyłkę z automatu One Box, ściągnąłem z niej etykietę i otworzyłem zdalnie skrytke, by nadać zwrot, zamknąłem drzwiczki i uznałem, że wszystko poszło dalej sprawnie. Od 13.02. jednak status przesyłki nie drgnął, widnieje jako Zwrot zgłoszony. Nie mam numeru przesyłki ani nic. Jak to odkręcić?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@k8b3 czy wpisałeś kod zwrotu w automacie, czy otworzyłeś skrytkę ponownie przez aplikację i umieściłeś w niej paczkę?
Podejrzewam, że to drugie i dlatego nie mamy informacji o nadaniu zwrotu do sprzedającego. Już to zgłosiłam do zespołu Delivery z prośbą o weryfikację.
Wrócę z informacjami, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
k8b3
#7 Wielbiciel

Możliwe, że ponownie otworzyłem, tak jak mówisz. Nie zwróciłem na to uwagi ale to musi być to. Dodatkowo paczka bez etykiety, co bardzo utrudnia identyfikację.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@k8b3 no to zapomnij o paczce, skrytka figurowała jako wolna, komuś się otworzyła i se przytulił, zgłoś reklamacje, opisz paczkę i zawartość może na sortowni mają 🙂

Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@k8b3 skontaktujemy się z Tobą e-mailowo w tej sprawie, ponieważ musimy dopytać Cię o kilka szczegółów. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@k8b3 a dostałeś numer zwrotu?

Podaj numer zamówienia.

oznacz moderatorów