Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziwna sprawa -
Zamówiłam żelazko z dostawą do automatu Orlen. Paczka jest juz w automacie odbiorczym i aplikacja informuje, że mogę paczkę odebrać, ale... nie mam jak.
Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, że Allegro nie podaje kodu odbioru, nie ma też możliwości odbioru z aplikacji [zamiast opcji otworzenia skrytki z poziomu aplikacji lub wyświetlenia kodu liczbowego oraz kodu QR żeby wklepać liczby/zeskanować bezpośrednio w automacie, mam "szczegóły dostawy" po kliknięciu w które dostaję po prostu historię przesyłki, również bez kodu]. Wiem, że kod jest też wyświetlany na stronie Allegro, ale na widoku pecetowym na ikonce dostawczaka również zamiast kodu odbioru są tylko "szczegóły dostawy".
Nie dostałam też osobnego maila z Orlenu o dostarczeniu przesyłki.
W rezultacie - żelazko czeka na odbiór, a ja nie mam możliwości jego odbioru, bo nie mam kodu odbioru. Na szczęście przesyłka jest do odebrania do piątku, więc jest czas na rozwiązanie tej kwestii. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
Zamówienie nr: cfd9e550-6578-11f0-89c8-272089b1f8fc
Cześć @Slayers_Zellas, zgłosiłem Twój problem do odpowiedniego działu. Jak tylko otrzymam aktualizacje co do sprawy, od razu wrócę tutaj do Ciebie.
Powracam @Slayers_Zellas, nasz konsultant skontaktował się z Tobą w zgłoszeniu mailowym o numerze 53329861. Dalsze aktualizacje dotyczące przesyłki będzie otrzymywać w zgłoszeniu.