anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę odebrać przesyłki z automatu Orlen - brak kodu, brak maila

Slayers_Zellas
#9 Pomysłodawca

Dziwna sprawa - 

Zamówiłam żelazko z dostawą do automatu Orlen. Paczka jest juz w automacie odbiorczym i aplikacja informuje, że mogę paczkę odebrać, ale... nie mam jak.

Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, że Allegro nie podaje kodu odbioru, nie ma też możliwości odbioru z aplikacji [zamiast opcji otworzenia skrytki z poziomu aplikacji lub wyświetlenia kodu liczbowego oraz kodu QR żeby wklepać liczby/zeskanować bezpośrednio w automacie, mam "szczegóły dostawy" po kliknięciu w które dostaję po prostu historię przesyłki, również bez kodu]. Wiem, że kod jest też wyświetlany na stronie Allegro, ale na widoku pecetowym na ikonce dostawczaka również zamiast kodu odbioru są tylko "szczegóły dostawy".

Nie dostałam też osobnego maila z Orlenu o dostarczeniu przesyłki.

W rezultacie - żelazko czeka na odbiór, a ja nie mam możliwości jego odbioru, bo nie mam kodu odbioru. Na szczęście przesyłka jest do odebrania do piątku, więc jest czas na rozwiązanie tej kwestii. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.

Zamówienie nr: cfd9e550-6578-11f0-89c8-272089b1f8fc

Screenshot_2025-07-22-16-09-58-76_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Slayers_Zellas, zgłosiłem Twój problem do odpowiedniego działu. Jak tylko otrzymam aktualizacje co do sprawy, od razu wrócę tutaj do Ciebie.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Powracam @Slayers_Zellas, nasz konsultant skontaktował się z Tobą w zgłoszeniu mailowym o numerze 53329861. Dalsze aktualizacje dotyczące przesyłki będzie otrzymywać w zgłoszeniu.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów