anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Box skrytka się nie otwiera

john10100
#7 Wielbiciel

W Allegro One Box skrytka się nie otwiera  po użyciu aplikacji a nawet po wpisaniu ręcznie  kodu . Na infolini

616 306 997  nie odbierają . Wysłałem zgłoszenie nr 53227726 ale dostałem tylko potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia ale sprawa jest pilna bo termin odbioru do jutra do popołudniu , może to ktoś załatwić ?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

kopnij ją ....

@john10100 a tak na prawdę to sprawdź czy jesteś pod właściwym automatem i podaj numer tej przesyłki 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @john10100. Przepraszam za utrudnienia. Poprosiłam o interwencję w oddziale - niedługo powinieneś otrzymać dalsze informacje w odpowiedzi na Twoje zgłoszenie mailowe. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

john10100
#7 Wielbiciel

Dziękuję za zainteresowanie sprawą , ale do dzisiaj nikt się ze mną nie skontaktował. Poproszę o przedłużenie terminu odbioru paczek z tego paczkomatu .

oznacz moderatorów

john10100
#7 Wielbiciel

Dostałem tylko taką informację że zajmują się sprawą.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@john10100 przykro mi, ale wciąż nie dostaliśmy informacji o Twojej przesyłce od Orlenu. Przewoźnik wciąż weryfikuje historię Twojej przesyłki. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

john10100
#7 Wielbiciel

Przesyłki wróciły do paczkomatu ale znów nie działają kody wpisywane ręcznie , skanowanie kody , czy otwieranie z aplikacji .Osoba którą spotkałem przy paczkomacie nadawała przesyłkę i też nie mogła sczytać kodu przez skanowanie , dopiero ręcznie wpisanie zadziałało.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@john10100 już konsultuję Twoją sprawę. Wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@john10100 sprawdź proszę, czy próbujesz odebrać przesyłki z poprawnego automatu paczkowego. Twoje paczki są umieszczone w automacie paczkowym Orlen Paczka, nie One Box. Adres automatu to: 
Automat ORLEN 669123
Nad Sołą 17, Kęty 32-650

Zrzut ekranu 2025-07-22 120630.png

Jeżeli pojawi się problem z odbiorem z tego automatu zadzwoń na linię techniczną Orlen Paczka: 223333999

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Gdyby dzisiaj nie pomogli to  poproś moderatorów o przedłużenie odbioru. One boxy mają to za darmo, wtedy paczka nie powinna być odesłana. Bo tak to załatwianie czegokolwiek może potrwać.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów