anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Box skrytka się nie otwiera

john10100
#7 Wielbiciel#

W Allegro One Box skrytka się nie otwiera  po użyciu aplikacji a nawet po wpisaniu ręcznie  kodu . Na infolini

616 306 997  nie odbierają . Wysłałem zgłoszenie nr 53227726 ale dostałem tylko potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia ale sprawa jest pilna bo termin odbioru do jutra do popołudniu , może to ktoś załatwić ?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

kopnij ją ....

@john10100 a tak na prawdę to sprawdź czy jesteś pod właściwym automatem i podaj numer tej przesyłki 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @john10100. Przepraszam za utrudnienia. Poprosiłam o interwencję w oddziale - niedługo powinieneś otrzymać dalsze informacje w odpowiedzi na Twoje zgłoszenie mailowe. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

john10100
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za zainteresowanie sprawą , ale do dzisiaj nikt się ze mną nie skontaktował. Poproszę o przedłużenie terminu odbioru paczek z tego paczkomatu .

oznacz moderatorów

john10100
#7 Wielbiciel#

Dostałem tylko taką informację że zajmują się sprawą.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@john10100 przykro mi, ale wciąż nie dostaliśmy informacji o Twojej przesyłce od Orlenu. Przewoźnik wciąż weryfikuje historię Twojej przesyłki. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Gdyby dzisiaj nie pomogli to  poproś moderatorów o przedłużenie odbioru. One boxy mają to za darmo, wtedy paczka nie powinna być odesłana. Bo tak to załatwianie czegokolwiek może potrwać.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów