Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W Allegro One Box skrytka się nie otwiera po użyciu aplikacji a nawet po wpisaniu ręcznie kodu . Na infolini
616 306 997 nie odbierają . Wysłałem zgłoszenie nr 53227726 ale dostałem tylko potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia ale sprawa jest pilna bo termin odbioru do jutra do popołudniu , może to ktoś załatwić ?
kopnij ją ....
@john10100 a tak na prawdę to sprawdź czy jesteś pod właściwym automatem i podaj numer tej przesyłki
Cześć, @john10100. Przepraszam za utrudnienia. Poprosiłam o interwencję w oddziale - niedługo powinieneś otrzymać dalsze informacje w odpowiedzi na Twoje zgłoszenie mailowe.
Dziękuję za zainteresowanie sprawą , ale do dzisiaj nikt się ze mną nie skontaktował. Poproszę o przedłużenie terminu odbioru paczek z tego paczkomatu .
Dostałem tylko taką informację że zajmują się sprawą.
@john10100 przykro mi, ale wciąż nie dostaliśmy informacji o Twojej przesyłce od Orlenu. Przewoźnik wciąż weryfikuje historię Twojej przesyłki.
Gdyby dzisiaj nie pomogli to poproś moderatorów o przedłużenie odbioru. One boxy mają to za darmo, wtedy paczka nie powinna być odesłana. Bo tak to załatwianie czegokolwiek może potrwać.