Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie zdążyłem odebrać przesyłki i około pół godziny temu została odesłana do nadawcy. Co mogę zrobić, aby jednak z powrotem wróciła do automatu, żeby ją odebrać?
@2d2a2r2o2 jeśli została odesłana do nadawcy to nie ma możliwości jej teraz cofnąć. Zachęcam do kontaktu ze sprzedawcą i poproszenie o ponowne nadanie przesyłki.
@gdvorek ZAPOMNIAŁEŚ DODAĆ ,ŻE PONOWNE NADANIE JEST ODPŁATNE !! @2d2a2r2o2 musisz się z tym liczyć .
@mdrogeria do tego można dojść drogą dedukcji, ale dziękuję Tobie za czujność.
@gdvorek pomijając drogę dedukcji zwracam Ci uwagę ,że jesteś pracownikiem allegro , zakładając ,że zostałeś profesjonalnie przeszkolony , uważam że taka informacja powinna wyjść z Twojej strony .
@mdrogeria dziękuję Tobie za troskę, natomiast pozwolisz, że sam zwrócę uwagę na to jakie informacje przekaże w danym temacie. Ponownie dziękuję Tobie za czujność.
Wszystko jasne, dziękować
A jeszcze tylko dopytam, czy jak wróci przesyłka do nadawcy to sprzedający zwróci całą kwotę zapłaconą za produkty, czy coś za zwrot do nadawcy zostanie mi potrącone....i czy w tej sytuacji ma znaczenie, ze jestem "SMART"?
@2d2a2r2o2 zależy jakim przewoźnikiem to było wysłane i czy w smarcie kupione
Kupione w Smarcie i Allegro One Box
@2d2a2r2o2 sam z siebie nie zwróci bo towar bez względu na to ,gdzie jest należy do Ciebie , prawo własności do przedmiotu możesz przenieść na sprzedawcę odstępując od umowy/
@2d2a2r2o2 tu zgadzam się z @mdrogeria - jeśli chcesz zwrot pieniędzy powinieneś wypełnić formularz zwrotu, jeśli czas na jego wypełnienie minął - skontaktuj się ze sprzedajacym.
@2d2a2r2o2 odstępując od umowy można odzyskać całą wpłatę i ponownie kupić, w ten oto sposób jak przemyślnie można zaoszczędzić na kosztach ponownej przesyłki.
Dzięki za wszelkie informacje
@2d2a2r2o2 to zwrot powinienem być darmowy, odstąp od umowy dostaniesz całą kwotę zwrotu