Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nr przesyłki przez allegro one box . A00081FH88
Witam mam problem z odebraniem paczki z tymczasowego punktu allegro one box który jest paczkomatem Orlenu. Nie otworzyła się żadna ze skrytek przy próbie zdalnego otwarcia. Na domiar złego mam informację na moim koncie że paczka została odebrana pomimo że nie mogłem jej odebrać.
@Grzegol_2005 co masz na myśli przez "paczkomat Orlenu". Z danych w naszym systemie wynika, że ta przesyłka była dostarczona do automatu Allegro One Box i została już odebrana.
Zostałem pokierowany do tymczasowego punktu na ul Jana Pawła I 12B gdzie jest paczkomat Orlenu
przez kogo?
Przez aplikację i informacje w mailu
Tymczasowy punkt odbioru
Allegro One Box, zielony automat
Jana Pawła I 12B
05-120 Legionowo
@Grzegol_2005 to nie jest paczkomat Orlenu, tylko nasz automat - Allegro One Box, ale tak jak mówiłam wcześniej z danych w naszym systemie wynika, że ta przesyłka jest już odebrana.
@Grzegol_2005 jeśli pomoże Ci to w znalezieniu tego urządzenia to po lewej stronie budynku handlowo-usługowego, ale tak jak mówiłam wcześniej z naszych danych wynika, że przesyłka jest już odebrana.
Na szczęście w drugiej próbie się udało dzięki przesłanemu zdjęciu. W rzeczywistości paczkomat zasłonięty dużym samochodem na parkingu ale skrzynka otwarta z zawartością czekała na mnie
Tylko pod tym adresem był paczkomat Orlenu a nie było innego paczkomatu. Można sparwdzić w kamerach przy paczkomacie jeśli taki jest czy tam byłem po 19:30
@Grzegol_2005 pomyliłeś automaty paczkowe... ten zielony jest zazwyczaj w krzakach lub drzewach, mało widoczny. Często pod jednym adresem z różnych stron budynku są automaty różnych firm.
To musi być nieźle schowany to tylko zniechęca do korzystania z tych paczkomatów
Zachęca do poszukiwań, szkoda że to zimą bo latem byłoby przyjemniej.
@Grzegol_2005 Patrząc na mapę pod tym adresem też jest paczkomat Orlenu z innej strony budynku na bocznej ulicy, zielone automaty są poukrywane. Pewnie był za rogiem, skrytka się otwarła, ale w nie tym automacie co byłeś.....