Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry , odrazu odradzam wszystkim którzy chcą zamówić przesyłkę na allegro z możliwością dostawy przez kuriera allegro . W czwartek 12 zamówiłam bardzo ważne materiały marketingowe z drukarni w terminie dostawy widniało , że paczka przyjedzie w sobotę ( pomyślałam super na poniedziałek potrzebuje materiały na szkolenie ) w piątek informacja ze sprzedawca wysłał przesyłkę i teraz tutaj zaczynają się schody . W sobotę dostaje informację że o 22 paczka jednak nie przyjedzie . Myślę okej może w niedzielę , ale niestety. W poniedziałek dzwonię na infolinię dowiedzieć się co z przesyłką ponieważ jest mi materiał potrzebny na dziś dostaje informację na infolinii, że sortownia prawdopodobnie za późno wydała paczkę i takie coś nie powinno mieć miejsca , że mam prawo składać reklamację z roszczeniami i reklamacja zostanie raczej rozpatrzona pozytywnie bo to z Waszej winy . We wtorek oczywiście po szkolenie godzina 22 przychodzi paczka do paczkomatu tak naprawdę już mi nie potrzebna bo koszty które poniosłam na materiał mogę sobie teraz do ogniska wrzucić i oczywiście nikt nie poczuwa się do zwrotu tych kosztów , które poniosłam . A specjalistka od reklamacji tłumaczy się , że wszystko jest okej i wedle terminu dostarczyli okej . Bardzo proszę stanąć po drugiej stronie i zobaczyć jak czuje się w takiej sytuacji klient a nie siedzicie w biurach jak gwiazdy i zbywacie ludzi . Serdecznie nie polecam .
Cały problem tkwi w tym, że to co widziałaś jako ,dostawa w sobotę’ to jedynie przewidywany termin doręczenia a nie gwarantowany.
Jest o tym informacja w co najmniej dwóch miejscach - w widoku oferty oraz w cenniku dostaw.
No to niech usuną przewidywany termin dostawy i dopiszą że w ciągu 5 dni będzie paczka. Wtedy ktoś kto zamawia paczkę widzi że mają 5 dni na to i nie zamawia dla mnie proste . A nie zamawiam w czwartek a tam dostawa w sobotę bo to jest wprowadzanie w błąd gdybym wiedziała zamówiłabym sobie DPD .