anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbiór paczki Z allegro one box

jordyy
#7 Wielbiciel#

Z powodu Awarii prądu nie było opcji odbioru paczki z Allegro box. W tamtym rejonie już prąd wrócił ale w aplikacji nadal widzę że paczki odebrać nie mogę. Dodatkowo nie jest widoczny kod odbioru. proszę o pomoc 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@jordyy Postaramy się pomóc, ale podaj mi proszę numer przesyłki i maszyny, którego dotyczy ta sytuacja. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jordyy
#7 Wielbiciel#

Numer paczki ALE0000539DA266 dotyczy maszyny w Komornikach k. Poznania na ulicy Pocztowej koło żabki Kod pocztowy 62-052

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@jordyy Dziękuję, ten automat wciąż nie jest dostępny, ale poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. Termin odbioru Twojej przesyłki mija 10.01, a do tego czasu maszyna powinna już działać prawidłowo. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jordyy
#7 Wielbiciel#

Proszę o info kiedy planowana jest naprawa ?? Zależy mi na zawartości paczki bardzo a automat jest ciągle niedostępny do tego jutro mija termin odbioru 😞

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@jordyy Konsultuję już, kiedy maszyna będzie znowu dostępna, ale na razie poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. Na ten moment nie martw się, jeśli termin odbioru Twojej przesyłki minie, zaproponujemy Ci inne rozwiązanie i na pewno nie zostawimy Cię bez pomocy. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@jordyy Automat jest już dostępny, a my przedłużyliśmy termin odbioru Twojej przesyłki do 12.01.2023, do godz. 15:34, więc możesz ją już bez przeszkód odebrać. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

majster_man
#14 Krzewiciel#

Przecież te automaty są ekologiczne, działają na zieloną energię, nie potrzebują prądu.

oznacz moderatorów