Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
odebrałam paczkę 16.04 br. z paczkomatu allegro one box ale została dostarczona kolejna paczka to tego samego paczkomatu ale nie mam kodu odbioru. Jak mam odebrać paczkę?
@Client:101066215 są tylko 2 możliwości
Miałeś 2 paczki w jednej skrytce
poszukaj kodu do odbioru w szczegółach zakupu
@Client:101066215 na email, powiadomieniach allegro lub w aplikacji powinno być kod odbioru
@Client:101066215 czy chodzi o przesyłkę nr 1015228189203U? Status wskazuje, że została odebrana 15 kwietnia, natomiast w ramach tego zamówienia powinna do Ciebie przyjść jedna przesyłka nr A001Y2HF15. Rozumiem, że tę odebrałeś?
Czy czekasz jeszcze na jakąś paczkę? Podejrzewam, że sprzedający mógł się pomylić dodając numer przesyłki z DPD.
Paczka od DPD widnieje mi w aplikacji, że muszę odebrać paczkę. Przesyłka nr A001Y2HF15 została odebrana
Konsultant DPD potwierdził mi, że kurier zostawił paczkę w allegro one box ale w aplikacji nie mam kodu i nie mogę jej odebrać
@Client:101066215 Czy możesz wskazać numer paczki z aplikacji?
1025228189203U
Cześć, @Client:101066215. Widzę, że nasi doradcy są już w kontakcie z przewoźnikiem. Gdy tylko DPD przekaże wyjaśnienia, otrzymasz wiadomość mailową od doradcy z dalszymi informacjami. Przepraszam za utrudnienia!
Napisz coś więcej.
Odebrałaś jedną paczkę i jest OK.
A czy zamawiałaś coś więcej?
Zamawiałam tylko jeden produkt ale sprzedający się pomylił i przekazal towar do 2 różnych kurierów. Jedna już odebrałam a druga czeka na odbiór
@Client:101066215 napisał(a):
Zamawiałam tylko jeden produkt ale sprzedający się pomylił i przekazal towar do 2 różnych kurierów. Jedna już odebrałam a druga czeka na odbiór
Produkt jest spakowany w dwóch paczkach?