Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zawsze kupując przez internet trzeba brać pod uwagę ryzyko ze nie dotrze tak szybko jak się chce. Ale ten przewoźnik to przechodzi wszelkie bariery absurdu, tyle tu wpisów i narzekań a allegro liczy profity i zyski, a mają niezłe.
Ja dzisiaj odebrałem przesyłkę z paczkomatu InPost, nadaną przez sprzedającego w piątek i to bez opcji Smart.
Jak się człowiek śpieszy lepiej omijać Allegro One.
ale Ameryki nie odkryłeś. My to tu wszysxcy wiemy. Ale nam ta wiedza na nic, tzn już nie korzystamy z One. Inni tu i tak nie zaglądają
Mam podobny problem. Przesyłka nr A000QVQL15 została szybko nadana przez sprzedawcę, ale od czwartku 20.06 nie zmienia się jej status po dostarczeniu paczki do magazynu przez kuriera, a już mamy środę. Jak rozumiem, od blisko tygodnia paczka leży w magazynie i nikt się nią nie zainteresował. Produkt zamówiłam na prezent z 1,5-tygodniowym wyprzedzeniem i niestety będę musiała znaleźć i kupić inny produkt. Cała sytuacja wywołała niepotrzebny stres i stratę czasu... @Allegro_One
@natapie Widzę, że Twoją sprawą zajmują się już doradcy w zgłoszeniu numer 43013156. Proszę, oczekuj na odpowiedź drogą mailową.