Zawsze kupując przez internet trzeba brać pod uwagę ryzyko ze nie dotrze tak szybko jak się chce. Ale ten przewoźnik to przechodzi wszelkie bariery absurdu, tyle tu wpisów i narzekań a allegro liczy profity i zyski, a mają niezłe.
Ja dzisiaj odebrałem przesyłkę z paczkomatu InPost, nadaną przez sprzedającego w piątek i to bez opcji Smart.
Jak się człowiek śpieszy lepiej omijać Allegro One.
ale Ameryki nie odkryłeś. My to tu wszysxcy wiemy. Ale nam ta wiedza na nic, tzn już nie korzystamy z One. Inni tu i tak nie zaglądają
Mam podobny problem. Przesyłka nr A000QVQL15 została szybko nadana przez sprzedawcę, ale od czwartku 20.06 nie zmienia się jej status po dostarczeniu paczki do magazynu przez kuriera, a już mamy środę. Jak rozumiem, od blisko tygodnia paczka leży w magazynie i nikt się nią nie zainteresował. Produkt zamówiłam na prezent z 1,5-tygodniowym wyprzedzeniem i niestety będę musiała znaleźć i kupić inny produkt. Cała sytuacja wywołała niepotrzebny stres i stratę czasu... @Allegro_One
@natapie Widzę, że Twoją sprawą zajmują się już doradcy w zgłoszeniu numer 43013156. Proszę, oczekuj na odpowiedź drogą mailową.