Złożyłam swoje zamówienie u sprzedawcy 16 grudnia. Sprzedawca wysłał paczkę 17 grudnia i od tamtej pory przesyłka leży gdzieś na jakimś magazynie a mamy 22 grudnia. 😕 W tej przesyłce są prezenty na święta, a daliście gwarancję, że z dostawą Allegro One Box dotrze ona do Świąt. Ja na pewno już nigdy tej opcji nie wybiorę. Najlepszy zdecydowanie był InPost i żałuję, że nie wybrałam takiego kuriera. Proszę o jakąś interwencję w tej sprawie. Paczka numer A003G6GZH1
Cześć @AolaS91, zgłosiłem interwencję w sprawie Twojej przesyłki.
Skontaktujemy się z Tobą, gdy otrzymamy więcej informacji od przewoźnika.
Mam dokładnie analogiczną sytuację. Trzy różne paczki. Dostawa najpóźniej 20 grudnia. Leżą na jakimś magazynie, bez perspektyw na dostawę.
@Dicky podaj mi proszę numery paczek, będę interweniować w Twojej sprawie. 😊
A003GVRTZ1
A003GX2LB8
A003GX25M0
Dziękuję
@Dicky dzięki! Zgłosiłam interwencję do oddziału i bardzo Cię przepraszam za powstałe niedogodności.
Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Twoje przesyłki zostały nadane 19 grudnia czyli termin ich doręczenia upływa 29 grudnia.
Natomiast termin doręczenia podany w ogłoszeniu to tylko i wyłącznie przewidywania Allegro. Nie jest to żadna gwarancja.
Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Jeżeli przesyłka została nadana 17 grudnia, to termin doręczenia upływa 22 grudnia.
Termin dostawy widoczny w ofercie to tylko i wyłącznie sugestia Allegro. Nie jest to żadna gwarancja.
Screen poniżej. Sprzedawca się wywiązał. Kurier Allegro One Box nie.