anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka utknęła w magazynie

AolaS91
#1 Nowicjusz

Złożyłam swoje zamówienie u sprzedawcy 16 grudnia. Sprzedawca wysłał paczkę 17 grudnia i od tamtej pory przesyłka leży gdzieś na jakimś magazynie a mamy 22 grudnia. 😕 W tej przesyłce są prezenty na święta, a daliście gwarancję, że z dostawą Allegro One Box dotrze ona do Świąt. Ja na pewno już nigdy tej opcji nie wybiorę. Najlepszy zdecydowanie był InPost i żałuję, że nie wybrałam takiego kuriera. Proszę o jakąś interwencję w tej sprawie. Paczka numer A003G6GZH1

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @AolaS91, zgłosiłem interwencję w sprawie Twojej przesyłki.
Skontaktujemy się z Tobą, gdy otrzymamy więcej informacji od przewoźnika.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Dicky
#1 Nowicjusz

Mam dokładnie analogiczną sytuację. Trzy różne paczki. Dostawa najpóźniej 20 grudnia. Leżą na jakimś magazynie, bez perspektyw na dostawę.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Dicky podaj mi proszę numery paczek, będę interweniować w Twojej sprawie. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Dicky
#1 Nowicjusz

A003GVRTZ1

A003GX2LB8

A003GX25M0

Dziękuję 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Dicky dzięki! Zgłosiłam interwencję do oddziału i bardzo Cię przepraszam za powstałe niedogodności. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Dicky

Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Twoje przesyłki zostały nadane 19 grudnia czyli termin ich doręczenia upływa 29 grudnia.

Natomiast termin doręczenia podany w ogłoszeniu to tylko i wyłącznie przewidywania Allegro. Nie jest to żadna gwarancja.

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@AolaS91

Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Jeżeli przesyłka została nadana 17 grudnia, to termin doręczenia upływa 22 grudnia.

Termin dostawy widoczny w ofercie to tylko i wyłącznie sugestia Allegro. Nie jest to żadna gwarancja. 

oznacz moderatorów

AolaS91
#1 Nowicjusz

Screen poniżej. Sprzedawca się wywiązał. Kurier Allegro One Box nie.

1000005042.jpg

oznacz moderatorów