anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka utknięta na magazynie od tygodnia - czy to ruszy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Gawroon7
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, paczka ALE0000A900F0A5 ( dostawa z tego co rozumiem z @Allegro_One ) utknęła na magazynie na tydzień. Kurier dostarczył ją do magazynu 21. Czerwca o 14:45, więc bez 11 godzin, tydzień temu. Czy wiadomo co się dzieje z paczką? Czy uczciwie czeka na swoją kolej w jakimś dziwnie gorącym okresie, czy spadła komuś za ladę i zginie bez pośpieszenia?

Bardzo proszę o informację co robić 🙂 Bo paczka miała być chyba dość szybko, a ona nawet w drodze nie jest, a tydzień czekam.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jak chcesz szybko dostawać przesyłki to wybieraj bardziej sprawdzone formy dostawy . Na temat tej formy to tu na forum już mnóstwo tekstów napisano ,można poczytać .

oznacz moderatorów
Gawroon7
#7 Wielbiciel#

Może być i powoli, ale z reguły jak jest powoli, to dlatego, że 2 dni leży na poczcie w wiosce gdzieś w środku Polski czy coś (jakieś takie wspomnienie gdy zamawialem chyba pocztą polską). A tutaj 7 dni leżakuje i w sumie nie wiem czy zgubiła się, czy to norma.

A że norma, to już troche z tego forum wyczytałem, natomiast ja to forum odnalazłem szukając informacji nt. Allegro One, więc poczytane po fakcie. Na przyszłość raczej będę innego przewoźnika wybierał.

oznacz moderatorów
Gawroon7
#7 Wielbiciel#

Zmieniam zdanie, to raczej nie wina Allegro One, tylko pani w punkcie końcowym odbioru czegoś bodaj nie kliknęła, z tego co rozumiem.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Gawroon7 Wyjaśniamy już co się stało z Twoją przesyłką, więc wkrótce otrzymasz od nas wiadomość mailową w tej sprawie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów