Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, paczka ALE0000A900F0A5 ( dostawa z tego co rozumiem z @Allegro_One ) utknęła na magazynie na tydzień. Kurier dostarczył ją do magazynu 21. Czerwca o 14:45, więc bez 11 godzin, tydzień temu. Czy wiadomo co się dzieje z paczką? Czy uczciwie czeka na swoją kolej w jakimś dziwnie gorącym okresie, czy spadła komuś za ladę i zginie bez pośpieszenia?
Bardzo proszę o informację co robić 🙂 Bo paczka miała być chyba dość szybko, a ona nawet w drodze nie jest, a tydzień czekam.
Pozdrawiam
Jak chcesz szybko dostawać przesyłki to wybieraj bardziej sprawdzone formy dostawy . Na temat tej formy to tu na forum już mnóstwo tekstów napisano ,można poczytać .
Może być i powoli, ale z reguły jak jest powoli, to dlatego, że 2 dni leży na poczcie w wiosce gdzieś w środku Polski czy coś (jakieś takie wspomnienie gdy zamawialem chyba pocztą polską). A tutaj 7 dni leżakuje i w sumie nie wiem czy zgubiła się, czy to norma.
A że norma, to już troche z tego forum wyczytałem, natomiast ja to forum odnalazłem szukając informacji nt. Allegro One, więc poczytane po fakcie. Na przyszłość raczej będę innego przewoźnika wybierał.
Zmieniam zdanie, to raczej nie wina Allegro One, tylko pani w punkcie końcowym odbioru czegoś bodaj nie kliknęła, z tego co rozumiem.
@Gawroon7 Wyjaśniamy już co się stało z Twoją przesyłką, więc wkrótce otrzymasz od nas wiadomość mailową w tej sprawie.