Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zły adres paczk. adres był Skłodowskiej 78a w ty miejscu jest paczk. Orlenu powinien być Skł.72a
iiiiiiiiiiiiii?
To będzie tam
miałem kiedyś klienta, który podał swój adres zamieszkania w paczkomacie, może to podobny przypadek ?
to nie wina sklepu tylko ktoś co montował paczkomat źle wpisał adres paczkomatu to proszę o podanie do kogo napisać, aby zmienili adres a nie jakieś domysły, że pomyliłem adres dostawy piszę, aby innych uchronić
Adres jest dla ciebie, abyś wiedział, gdzie szukać danego automatu (paczkomat to póki co wyłącznie urządzenie Inpostu). Dla operatora liczy się zaś kod urządzenia (każdy taki automat ma swój indywidualny numer).
A jak pomyliłeś adres, to takie coś zgłasza się do sprzedawcy, a nie na forum.
Jakiś taki mądry to podaj adres do kogo się zwrócić aby wpisał prawidłowy adres paczkomatu
Pisz do sprzedawcy lub do firmy dostarczającej przesyłkę.
Aż sprawdziłem. Ani pod jednym, ani pod drugim adresem nie znajduje automatu Inpostu, Orlen Paczki czy Allegro Box, Mówimy o skali całego kraju.
ps.
Przykładowy adres paczkomatu Inpost wygląda tak: STG11M
W przypadku automatu Allegro zaś tak: AL001NOL
A w Orlen Paczce tak: APM 344949
Wybrałem losowo z mapy. Adres nie ma większego znaczenia, liczy się wyłącznie nr maszyny.
Natomiast paczka wysłana na adres danego automatu (zwłaszcza za pośrednictwem innego operatora), to przesyłka niedoręczalna i zostanie zwrócona do nadawcy (tak samo paczka nadana jako doręczana przez kuriera pod adres i podanym adresem paczkomatu, wróci do nadawcy).
@prima1951 sprawdziliśmy, że przesyłka o numerze ALE0000783D3115 została już odebrana z automatu paczkowego. W przypadku takich zamówień podany adres kupującego nie ma znaczenia, ma znaczenie wybrany automat paczkowy.
Mamy nadzieje, że z przesyłką wszystko w porządku, gdyby pojawiły się problemy, daj znać, chętnie pomożemy!
To co napisałem to przestroga dla innych na szukanie automatu straciłem 30 min jest bałagan z adresami paczkomatów podejrzewam ze nie tylko w jednym opisanym przez mnie Niech ktoś uporządkuje adresy a nie pisanie głupich odpowiedzi