Jedna z paczek na które dziś czekałam została przekierowana do innego Allegro One Box, oddalonego od mojego miejsca zamieszkania. Punkt odbioru wybrany przeze mnie podczas zakupu mieści się w okolicy mojego domu. Kiedy ta przekierowana paczka do niego trafi?
Chodzi o przesyłkę A003FAZBB9
@maggiie Twoja przesyłka będzie 24 godziny w automacie zastępczym, po czym zostanie skierowana ponownie do maszyny, którą wybrałaś podczas składania zamówienia.
Paczka nadal jest w tym złym automacie, mimo ze 24 godziny juz dawno minęły. Kiedy do mnie dotrze?
@maggiie Widzę, że doradca napisał do Ciebie w sprawie tej przesyłki drogą mailową. Numer zgłoszenia to 57511704. Proszę, zaczekaj na odpowiedź.
Czekam na odpowiedz doradcy od wczoraj. Paczka nie została przekazana do mojego preferowanego automatu, mimo ze sygnalizowałam ze to pilna sprawa. 24h w automacie tymczasowym dawno minęły, a paczka nadal nie została odebrana przez kuriera...
Lepiej jedź i ją odbierz jak Ci na niej zależy, bo stawiam, że wróci do nadawcy 😉
@maggiie przesyłka została odebrana z punktu, w którym była magazynowana, więc teraz kurier dostarczy ją do wybranego automatu.
Dziękuję, widzę już ten właściwy automat w historii przesyłki - mam tylko nadzieję że dotrze dziś, bo to pilna sprawa.
@maggiie jak będzie przepełniony to wróci na sortownię 😄 jak pilne było podjechać i odebrać 😉
@maggiie nie zdziwię się jeśli paczka dojedzie do właściwego automatu następnie kurier stwierdzi że automat jest pełny i paczka pojedzie do sprzedawcy z statusem nieodebrana... taka jakość usługi
@maggiie sprawdziłam i jest miejsce w automacie, także tym razem kurier nie powinien mieć problemów.