anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka została przekierowana do innego automatu Allegro One Box

maggiie
#7 Wielbiciel

Jedna z paczek na które dziś czekałam została przekierowana do innego Allegro One Box, oddalonego od mojego miejsca zamieszkania. Punkt odbioru wybrany przeze mnie podczas zakupu mieści się w okolicy mojego domu. Kiedy ta przekierowana paczka do niego trafi?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

maggiie
#7 Wielbiciel

Chodzi o przesyłkę A003FAZBB9

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@maggiie Twoja przesyłka będzie 24 godziny w automacie zastępczym, po czym zostanie skierowana ponownie do maszyny, którą wybrałaś podczas składania zamówienia. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maggiie
#7 Wielbiciel

Paczka nadal jest w tym złym automacie, mimo ze 24 godziny juz dawno minęły. Kiedy do mnie dotrze?

oznacz moderatorów

w_kiwi

@maggiie Widzę, że doradca napisał do Ciebie w sprawie tej przesyłki drogą mailową. Numer zgłoszenia to 57511704. Proszę, zaczekaj na odpowiedź.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maggiie
#7 Wielbiciel

Czekam na odpowiedz doradcy od wczoraj. Paczka nie została przekazana do mojego preferowanego automatu, mimo ze sygnalizowałam ze to pilna sprawa. 24h w automacie tymczasowym dawno minęły, a paczka nadal nie została odebrana przez kuriera... 

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#12 Orędownik

Lepiej jedź i ją odbierz jak Ci na niej zależy, bo stawiam, że wróci do nadawcy 😉

oznacz moderatorów

la_nika

@maggiie przesyłka została odebrana z punktu, w którym była magazynowana, więc teraz kurier dostarczy ją do wybranego automatu. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maggiie
#7 Wielbiciel

Dziękuję, widzę już ten właściwy automat w historii przesyłki - mam tylko nadzieję że dotrze dziś, bo to pilna sprawa.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@maggiie jak będzie przepełniony to wróci na sortownię 😄 jak pilne było podjechać i odebrać 😉

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@maggiie nie zdziwię się jeśli paczka dojedzie do właściwego automatu następnie kurier stwierdzi że automat jest pełny i paczka pojedzie do sprzedawcy z statusem nieodebrana... taka jakość usługi 

oznacz moderatorów

la_nika

@maggiie sprawdziłam i jest miejsce w automacie, także tym razem kurier nie powinien mieć problemów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów