Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie! Po raz pierwszy korzystam z usług magazynu One fulfillment i natknąłem/am się na problem logistyczny, w związku z którym chciałbym/chciałabym prosić o radę doświadczonych osób.
Po utworzeniu ASN (Numeru Potwierdzenia Wysyłki) w systemie widnieje tylko adres magazynu, ale nie podano numeru telefonu. Przewoźnik poinformował mnie, że do umówienia terminu dostawy konieczny jest numer telefonu do magazynu. Jak wy rozwiązaliście ten problem w przeszłości? Czy udało wam się znaleźć numer telefonu przez inne kanały, czy może istnieje inny proces umawiania dostawy?
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc!
@GEMFUL_BUTELKA szczegółowe informacje, jak wysłać produkty do Magazynu Allegro znajdziesz tutaj.
Bardzo dziękuję za odpowiedź! Link, który Pan/Pani podesłał, już wcześniej dokładnie przeczytałem/am.
Wytyczne rzeczywiście opisują proces wysyłki i podają adres, ale nadal mam jeden konkretny, praktyczny problem, na który nie znalazłem/am tam odpowiedzi:
Zgodnie z wymaganiami mojego przewoźnika, przed dostarczeniem przesyłki do magazynu ‘One Fulfillment’ konieczne jest wcześniejsze umówienie terminu dostawy telefonicznie. Inaczej kierowca nie będzie mógł rozładować towaru.
Moje pytanie brzmi: jaki jest numer telefonu do umawiania dostawy? Albo: kto (sprzedawca czy przewoźnik) i w jaki sposób powinien przeprowadzić ten proces rezerwacji terminu?
Jeszcze raz ogromnie dziękuję za pomoc. To bardzo ważne, abym mógł/mogła pomyślnie zrealizować tę pierwszą wysyłkę.
@GEMFUL_BUTELKA Wysyłka jest własna. Nie zamawiasz naszego kuriera, tylko wysyłasz towar do magazynu we własnym zakresie.
Dzień dobry, dziękuję za informacje. Czy mógłby Pan/Pani wyjaśnić, czy przed wysłaniem przesyłki muszę zadzwonić do magazynu, aby umówić termin przyjęcia?
@GEMFUL_BUTELKA Weryfikuję te kwestie. Proszę Cię o cierpliwość.