anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podstawianie metody dostawy allegro one

Client:137983516
#7 Wielbiciel

Czy wam również allegro podmienia metodę dostawy na allegro one? Ja co chwile musze tego pilnować bo mi zmieniają z inpost/paczkomat na swoje metody.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:137983516 

Wyjaśnialiśmy to wiele razy. W Formularzu Dostawy i Płatności sam wybierasz najbardziej dogodną metodę dostawy.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Czyli co? Alle_dro_go nie zmienia mi tego samo? Kłamię czy mozże mam halucynacje lub zmyślam?
No i ja nie pytałem gdzie zmienić metodę dostawy tylko czy Alle_dro_go samo to zmienia.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:137983516 nie możesz ustawić sobie domyślnej metody dostawy. Także nic nie jest zmieniane. Zaznaczona jest metoda proponowana, natomiast wyboru ostatecznie dokonujesz ty według swojego uznania. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Mam wrażenie, że nie przeczytałeś pytania. Nie pytam jak ustawić domyślną dostawę i czy da się to zrobić. 
Pytam społeczności czy im również alledr__ogo podmienia metodę dostawy na ich własną Alledr_ogo Box.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:137983516 przeczytałam Twój post w którym twierdzisz, że metoda dostawy jest podmieniana. Podmiana może mieć miejsce wtedy, kiedy zmieniamy domyślnie ustawioną przez Ciebie metodę. Dlatego też wyjaśniłam, że nie masz zapisanej domyślnej metody dostawy. Wybierasz ją każdorazowo w formularzu. 
No chyba, że masz na myśli to, że w formularzu wybierasz jedną metodę dostawy, zatwierdzasz i opłacasz zamówienie, a my następnie zmieniamy Ci  wybraną metodę dla tego zamówienia na inną. Coś takiego nie powinno się dziać. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

I tak będziemy kręcić się w kółko. Alledr__ogo b edzie twierdziło, że nie pdostawia, tłumaczyło że nie podstawia, że mozna samemu zmienić, takie korporacyjne mydlenie oczu. Dobrze wiemy, i p. Rafał Brzoska też wie, że podmieniacie metody dostaw na swoje Allegro boxy. 
Ciekawe, że namiętnie nie odpowiadacie na pytanie tylko  kręcicie gdzieś obok. Pozdrawiam cieplutko, mam nadzieje ,że chciaż trochę pomogłem wam zrozumieć mataczenie, które robicie.

oznacz moderatorów