Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, czekam na przesyłkę, która utknęła gdzieś pomiędzy Allegro one boxami. 26.03 poinformowano mnie, że mam wybrać dodatkowy punkt, bo ten pierwotny jest przepełniony. Wybrałam drugi i nadal przesyłka czeka. W historii przesyłki cały czas jest informacja, że czekacie na dodatkowy punkt, który już uzupełniłam w środę. Proszę o interwencję. Nr przesyłki: A000IVVJF8
Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Trzymamy kciuki (bo nic innego zrobić nie możemy i nie mamy pojęcia co się dzieje z tą przesyłką, bo nikt tego nie kontroluje).
Zachęcamy do dalszego korzystania z tej formy dostawy - może następnym razem się uda dostarczyć paczkę na czas 🙂 Gdyby jednak się nie udało proszę się nie poddawać i pamiętać, że "do trzech razy sztuka".
@zielony_las1 Cześć 🙂 Z tego, co widzę, paczka została oznaczona jako ponadgabarytowa i będzie zwracana do nadawcy.
@ko_alka to po co klient dostaje info o wybraniu punktu z powodu przepełnienia, poprawcie statusy u przewoźników, mam nadzieję że jak wejdzie DPD będzie miał lepiej dopasowane statusy 🙂
Czegoś tu nie rozumiem, łyżka do butów i mały portfel to przesyłka ponadgabarytowa? Chyba kurier nie ma ochoty dostarczyć tej przesyłki 😞
@zielony_las1 jest takie prawdopodobieństwo 😄 kolega wyżej @Puzonix już Ci odpowiedział jak to działa 😄
@ko_alka przesyłka na pewno nie jest za duża, więc proszę sprawdzić swoich kurierów, bo chyba nie mają ochoty dostarczać paczek przed świętami.