Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
25 mar 2024, 08:29
Przesyłka została przygotowana przez nadawcę
25 mar 2024, 11:44
Kurier przekazał przesyłkę do magazynu
ŁÓDŹ
25 mar 2024, 20:40
Przesyłka wyjechała w drogę do punktu docelowego
25 mar 2024, 22:51
Przesyłka została przyjęta w sortowni
PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
26 mar 2024, 08:26
Przesyłka została przyjęta w oddziale doręczenia
LUBLIN
26 mar 2024, 20:21
Przesyłka została wydana do doręczenia I od tamtej pory nic się nie zmieniło. Idą święta, a ja pilnie potrzebuję tej przesyłki. Gdzie mogę się dowiedzieć, co się dowiedzieć, co się z nią stało?
@nano_tech podpinam się pod temat, co się dzieje z allegro one w ostatnich dniach ? paczka nr A000IU8774. Zwolnili się już wszyscy kurierzy ? Jeśli tak, to trzeba zawiesić tą usługę, a nie proponować korzystanie z niej.
Ja od 20 marca czekam na dostarczenie przesyłki z Lbn i żadnej informacji zwrotnej nie ma od allegro..
@Sosnowski1978 czyli Lublin leży, bo moja paczka została nadana właśnie w Lublinie.
@nano_tech Cześć, dziękuję za zgłoszenie, napisaliśmy do Ciebie mejla w tej sprawie
@ko_alka a co z tą przesyłką ? A000IU8774
@ko_alka ona została odebrana 27.03 z boxu przez kuriera, a potem ślad po niej zaginął. Zresztą to jest przesyłka kurierska na adres domowy nadana w boxie.
@mikeza Dzięki, zainterweniuję u przewoźnika w sprawie tej paczki
Taki plagi skarg nigdy nie było jak z tym przewoźnikiem, jakby to nie był przewoźnik Allegro to zapewne dawno były wysłany do kąta i nie byłoby takiej pomocy moderacji: sprawdzę, wrócę, przepraszamy itd. Weźcie się do pracy i zróbcie coś z tym w końcu.😛