anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o wyjaśnienie w sprawie opóźnionych paczek

kazias69
#1 Nowicjusz

Złożyłam kilka zamówień w zeszłym tygodniu, paczki miały być maksymalnie do środy i do dziś cały czas wiszą ze statusem paczka opóźniona, formy przesyłki nie wybierałam, tylko niestety wzięłam z opcją z automatu, jako punkt allegro, w punkt okazało się ze jest zamknięty z powodu przerwy urlopowej do 3 sierpnia, poproszę o możliwość  przekierowania paczek, jak to jest w przypadku innych firm kurierskich, proszę o jak najszybsze rozwiązanie problemu.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kazias69 już wiesz czemu masz to domyślnie zaznaczone, bo mają takie opóźnienia i bałagan że nikt tego nie wybiera, pamiętaj zawsze możesz zmienić przewoźnika, a teraz jak nie dojdą zgłoś sprzedawcom zwroty i zapomnij o paczkach, zamawiając ponownie wybierz InPost 😄

InPost jak są punkty zamykane, to już 3 dni wcześniej nie można do nich zamawiać, a jak są zamknięte to przekierowują w ten sam dzień do paczkomatu 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Niech zgadnę delivery... to standard. Bałagan Allegro, winę zawsze zwalą na sprzedawcę. Generalnie on może to samo co Ty czyli ścigać Allegro. Bez wysyłek delivery sprzedawca nie ma wysyłek smart wiec pod przymusem to udostępniają,  a potem liczą wrzody hodowane przez portal...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @kazias69, podaj proszę numery przesyłek.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów