Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam 18 mają zakupiłam dwa kosmetyki które zostały od razu zapłacone jednak że nie pojawiła się żadna informacja danych tych zakupów nigdzie się nie wyświetla więc nie wiadomo co się stało z kosmetykami jak również z pieniądzmi które zostały wpłacone potwierdzenie zakupu mam na koncie bankowy jednak że produktów nie ma w zakładce Moje zakupy. Proszę o informację o co tym chodzi bo nie mam pojęcia co teraz zrobić z tą sytuacją.
@Client:77452183 zakup na innym koncie? Zakup z podeslanego linku z socjalnych mediów? Zakup na allegro lokalnie?
@Client:77452183 zakup zrobiłaś na swoim drugim koncie. Czy chcesz, żebym podała ci jego login, żebyś mogła się na nie zalogować? Z tego co widzę przesyłkę z jednym z kosmetyków już odebrałaś wczoraj. Dla drugiego wybrałaś metodę dostawy przesyłka rejestrowana, więc nie będziemy mieli informacji na temat statusu przesyłki.
Witam tak przesyłka jedna dojechała aczkolwiek nie mam pojęcia jak to się stało że mam dwa konta możliwe że mogłam się zalogować przez inny login nie wiem ale jeśli jest taka możliwość to proszę o login do drugiego konta aby mogła sprawdzić pozostałe zakupy
@Client:77452183 Drugie konto to: Client:77451968.