witam mam problem od 4 Maja kurier nie dostarczył mi paczki z magazynu w Lublinie paczka nadal jest odsyłana do magazynu chodź próbowałam skontaktować się z kurierem oraz z infolinia ale bez rezultatu
@Agnieszka17310 rozumiem, że chodzi o przesyłkę A004FGUBA7? Poprosiłam oddział o interwencję w doręczeniu paczki. Przepraszam za powstałe niedogodności.
Tak chodzi o tą paczkę problem tkwi w kurierze jest jeden i ten sam i nie dostarcza
A kontakt z nim jest utrudniony nie odbiera nie odpisuje i ciągle paczkę zwraca z powrotem do oddziału
@Agnieszka17310 rozumiem i przykro mi, że masz negatywne doświadczenia z kurierem. Interweniujemy już w sprawie Twojej przesyłki oraz przekazaliśmy skargę na kuriera.
Skarga była dzisiaj złożona na kuriera paczka dzisiaj miała być także nic to nie pomogło
Przepraszam, że do pani pisze wiadomo kiedy paczka zostanie dostarczona ?
Cześć, @Agnieszka17310. Przykro mi, nie otrzymaliśmy jeszcze informacji w tej sprawie. Poprosiłam o odpowiedź - dam znac, gdy ją dostanę.
@Agnieszka17310 Niestety dzisiaj już najpewniej nie uda się dostarczyć przesyłki. Gdy tylko otrzymamy więcej informacji od przewoźnika, damy Ci znać w wiadomości mailowej.
Przepraszam za wszelkie utrudnienia.