anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dostarczeniem paczki z magazynu lublin

Agnieszka17310
#7 Wielbiciel

witam mam problem od 4 Maja kurier nie dostarczył mi paczki z magazynu w Lublinie paczka nadal jest odsyłana do magazynu chodź próbowałam skontaktować się z kurierem oraz z infolinia ale bez rezultatu 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agnieszka17310 rozumiem, że chodzi o przesyłkę A004FGUBA7? Poprosiłam oddział o interwencję w doręczeniu paczki. Przepraszam za powstałe niedogodności. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Agnieszka17310
#7 Wielbiciel

Tak chodzi o tą paczkę  problem tkwi w kurierze jest jeden i ten sam i nie dostarcza 

oznacz moderatorów

Agnieszka17310
#7 Wielbiciel

A kontakt z nim jest utrudniony nie odbiera nie odpisuje i ciągle paczkę zwraca z powrotem do oddziału 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agnieszka17310 rozumiem i przykro mi, że masz negatywne doświadczenia z kurierem. Interweniujemy już w sprawie Twojej przesyłki oraz przekazaliśmy skargę na kuriera. 

Sandra
oznacz moderatorów

Agnieszka17310
#7 Wielbiciel

Skarga była dzisiaj złożona na kuriera paczka dzisiaj miała być także nic to nie pomogło 

oznacz moderatorów

Agnieszka17310
#7 Wielbiciel

Przepraszam, że do pani pisze wiadomo kiedy paczka zostanie dostarczona ?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Agnieszka17310. Przykro mi, nie otrzymaliśmy jeszcze informacji w tej sprawie. Poprosiłam o odpowiedź - dam znac, gdy ją dostanę.  

Marysia
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agnieszka17310 Niestety dzisiaj już najpewniej nie uda się dostarczyć przesyłki. Gdy tylko otrzymamy więcej informacji od przewoźnika, damy Ci znać w wiadomości mailowej. 
Przepraszam za wszelkie utrudnienia. 

Marysia
oznacz moderatorów