anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przewoźnikiem Allegro one

Smacznie_domowo
#1 Nowicjusz

zamówiłam trzy produkty przez Allegro które miały być dostarczone wczoraj a jedna ma zostać dostarczona dzisiaj dwie paczki leżą na sortowni od dwóch dni do DHL ciężko jest się dodzwonić bo tam tylko sztuczna inteligencja nawala a ja potrzebuję te paczki maksymalnie dzisiaj do godziny 15:00, fajnie byłoby dodawać jakieś normalne numery przesyłek a nie tylko te Allegro bo ciężko jest się dogadać z jakiejkolwiek przewoźnikiem do was też nie ma numeru telefonu i nie mam jak interweniować a sprzedawca ci tylko powie że to jest kurier Allegro one i tyle wszyscy wiemy 🤦

W Zabrzu od 20 maja

A004KKP8M5

W Zabrzu od 21 maja

A004KLA3J8

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Smacznie_domowo. Widzę, że już kontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie i statusy przesyłek wyjaśniamy już bezpośrednio z oddziałem. Dalsze informacje otrzymasz drogą mailową. Bardzo przepraszam za utrudnienia.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Smacznie_domowo

Nawet jak się dodzwonisz do DHL to i podasz ich nr przesyłki, to dowiesz się tylko, że to nie ich przesyłka. Będzie to zgodne z prawdą, bo podane nr przesyłek nie należy do DHL eCommerce ani do DHL Expres, tylko do Allegro Delivery.

A Allegro Delivery to osobny przewoźnik i DHL nie ponosi żadnej odpowiedzialności za doręczenie przesyłek należących do innego przewoźnika (czyli do Allegro).

W skrócie 

Allegro DHL (AD) =/= DHL eCommerce

Allegro Delivery DHL = Allegro DHL (AD)

Allegro DHL =/= Allegro DHL (AD)

Allegro DHL = DHL eCommerce 

= - to ta sama firma kurierska 

=/= - to dwie różne firmy kurierskie.

oznacz moderatorów

ercodezz
#7 Wielbiciel

Ja czekam na przesyłkę od zeszłego wtorku. Infolinia allegro one mówi tylko, że im przykro, ale nie wiedzą kiedy będzie dostawa.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @ercodezz. Najmocniej przepraszam za utrudnienia. Oddział pracuje nad rozwiązaniem tego problemu i jak najszybszym doręczeniem przesyłek.  

Marysia
oznacz moderatorów

raf_1987
#9 Pomysłodawca

Allegro wprowadza w błąd...

oznacz moderatorów

ercodezz
#7 Wielbiciel

Słyszałem to już w czwartek i sobotę. Jest poniedziałek po południu, a przesyłka nie została nawet wydana do doręczenia. Jedynie w piątek o 22:30 pojawił się kłamliwy status "Termin doręczenia przesyłki został ustalony z odbiorcą". Nic takiego nie miało miejsca.

oznacz moderatorów

ercodezz
#7 Wielbiciel

Dzisiaj mija tydzień od kiedy przesyłka miała być dostarczona. Nadal nie została wydana do doręczenia. To są jakieś kpiny.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ercodezz przykro mi, że pojawiły się problemy z przesyłką i przepraszam za utrudnienia. Wrócimy do Ciebie z informacją w wiadomości mailowej, w Twoim zgłoszeniu o numerze 61545063. 

Sandra
oznacz moderatorów