Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Cześć @ann_pi, gotowe 🙂
Dzień dobry,
Chciałbym przedłużyć odbiór paczki nr A003N5A528 o 48 godzin. Niestety będę mógł ją odebrać dopiero w sobotę późnym wieczorem.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Cześć @Client:33654979, gotowe 🙂
Pozdrawiam również!
Proszę o przedłużenie odbioru paczki o 48h.
Nr. przesyłki: A003NMRBO8
Z góry dziękuję
@Client:97447489 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
@OrionStarGroup przykro mi, ale czas na odbiór tej przesyłki minął. Obecnie ma status przeterminowana, więc nie mogę zmienić czasu na jej odbiór. Wciąż możesz ją odebrać, ale jeśli kurier będzie zabierał przesyłki z tego automatu zwróci ją do nadawcy.
Dobry wieczór czy mogłabym jeszcze raz poprosic o przedłużenie o kolejne 24h paczki A003MXX6A8 córka mi się rozchorowała i nie mam jak odebrać paczki :((
@dysianh Widzę, że paczka jest już odebrana 🙂
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie odbioru paczki A003NBZFT4 o 48h, jeśli możliwe.
W aplikacji nie widzę możliwości przedłużenia z jakichś powodów, pomimo tego, że już chyba taka opcja powinna być dostępna.
Z góry dziękuję za pomoc!
@pjedruszuk Czas na odbiór możesz przedłużyć w aplikacji, jeśli do ostatecznego terminu pozostały minimum 24 godziny.
Przedłużyłam czas na odbiór Twojej przesyłki.
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie odbioru paczki A003MYHPE7 o 48 jeśli to możliwe.
Z góry dziękuje!
@confzero Czas na odbiór tej przesyłki był już raz przedłużany, dlatego mogłam zrobić to ponownie dodając 24 godziny, a nie 48 jak prosiłeś.
Dzień dobry. Prosze o przedłużenie odbioru paczek do niedzieli do konca dnia w allegro one box
A003MK0LY1
A003NDJG96
@Client:62161797 widzę, że obie przesyłki są już odebrane 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy mogę prosić o przedłużenie paczki
A003MM10A8 do końca jutrzejszego dnia? Pozdrawiam
@Client:48891430 gotowe 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę pilnie o przedłużenie odbioru paczki A003MUTVO7 awaria rury z wodą w pracy i pilnie proszę. Dziekuje
@annar19801 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Witam. Czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru przesyłki paczkomat Allegro , paczka numer A003ND1O57. Sprzedający wysłał paczkę po terminie, obecnie nie jestem w stanie jej odebrać.