Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Client:38803576 Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Czy istnieje jakiś powód dla którego niektóre paczki są przedłużane a inne nie?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy mogę prosić o przedłużenie o 48h czasu na odbiór:
A002810YH2
dziękuję
Ja niestety też miałam ten problem. Prosiłam o północy, powtórzyłam prośbę następnego dnia - obydwie nie otrzymały odpowiedzi. Przesyłka się przedawniła, ale udało mi się zwolnić z pracy i odebrać.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie czasu na odbiór do końca dzisiejszego dnia?
A0027MGAN3
Serdecznie dziękuję i życzę miłego dnia 😊
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, czy mogę prosić o przedłużenie odbioru dwóch przesyłek o 24h:
przesyłki A0027YVAU2 oraz A0027VXH28
z góry dziękuję.
Część,
Proszę o przedłużenie odbioru paczki A0027ZRRA3 o 36h.
Z gory dzięki!
Pozdrawiam
Jak przedłużyc odbiór paczki, tyłko 2 dni kalendarzowe nowy termin, liczyłem na 3 wyjechałem z Warszawy?
@Client:96776767 Możemy przedłużyć termin odbioru o 48h.
Dzień dobry,
czy istnieje możliwość przedłużenia paczki A00281AE76 o 48h?
Pozdrawiam
bardzo proszę o przedłużenie o 48h czasu na odbiór:
A002810YH2
dziękuję
@Client:106591516 przedłużyłem odbiór.
@stary_ale_jary przedłużyłem odbiór.
Będę bardzo wdzięczny. Miłego dnia życzę)
@Client:96776767 podaj proszę numer przesyłki. 😊
Dzień dobry. Czy została przedłużoną odbiór mojej paczki? Przychodzi komunikat z Allegro o jutrzejszym odbiorze
@Client:96776767 wraz z pytaniem, warto podać nr przesyłki. Proszę o jakiej przesyłce piszesz?
A0028BRV13. Nie znam zasad tej grupy, wydawało się że po numery klienta jest dostęp do historii zakupów. A otrzymałem podtwierdznie o przedłużenie. Dziś w aplikacji już piszę że upłynął czas odbioru
@Client:96776767 Przedłużyłam czas o 48 godzin. Ta informacja nie będzie widoczna w aplikacji.