Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry
Prosze o przedłużenie dobioru dwóch paczek, ze względu na niedziałający allegro one box przy ul. Żelaznej 27 we Wrocławiu.
Numery przesyłek: A003172BA9, A00315RQH2
Z góry dziękuję bardzo
Pozdrawiam 🙂
@Natka-Jazz możliwość odbioru przedłużyłam o 48 godzin. Czy możesz doprecyzować na czym polega problem z działaniem urządzenia? Zgłoszę sprawę do działu technicznego.
@RaBarbar_ka Chyba jest jakaś globalna awaria. Podczas spaceru po osiedlu mijałam 3 One-omaty i na każdym czarny ekran.
@Health___Beauty dziękuję za sygnał.
Allegro one box nie wydał paczki, informacja na ekranie awaria
@Client:60534481 mieliśmy chwilowe problemy z działaniem automatów paczkowych. Problem został rozwiązany, wiec odbiór przesyłki powinien być już możliwy.
@k_alia2 awaria została już naprawiona i odbiór paczek powinien być możliwy. Podaj numer przesyłki, abym mogła przedłużyć czas na odbiór.
Uszkodzony paczkomat one box allegro
brak możliwości odbioru przesyłki  paczkomat AL044WA1 WARSZAWA PUŁAWSKIEGO 16
@veolia123 automaty powinny już działać prawidłowo. Jeśli potrzebujesz przedłużyć czas odbioru paczki, podaj jej numer.
Żaden paczkomat Allegro nie działa Bydgoszcz osiedle Wyżyny, kiedy będzie to naprawione?
@oooowca1 przykro mi z powodu tej sytuacji 😞 Awaria została już usunięta i automaty powinny działać prawidłowo.