anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przekierowanie paczki do innego automatu Allegro box

Client:37847938
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, chciałbym przekierować paczkę z Allegro One box we Wrocławiu do Allegro One box w Obornikach Śląskich. Czy ktoś może udzielić mi wsparcia w tej sprawie? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37847938 Jeśli paczka jest już w drodze lub automacie, niestety przekierowanie nie jest możliwe.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Moja paczka czeka na nadanie: A0012GYZB2. Czy w tej sytuacji ktoś może pomóc w jej przekierowaniu? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37847938 Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym w tej sprawie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

W poprzednich wątkach widziałem, że ktoś po stronie obsługi allegro był w stanie to przekierować. Moja paczka oczekuje już na nadanie więc mam zapewne niewiele czasu na możliwość przekierowania, a sprzedający nie odpisuje. Czy naprawdę nikt z Państwa nie jest w stanie zmodyfikować tego w systemie? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37847938 Możesz wskazać wątek, na który się powołujesz?

W tej chwili jedynie sprzedajacy może się skontakować z przewoźnikiem w sprawie ewentualnej zmiany punktu odbioru. Nie jestem jednak w stanie zagwarantować, że zakończy się to powodzeniem.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37847938 W tym wątku Ola kilka razy informuje, że przekierowanie jest możliwe jedynie w przypadku problemów technicznych w automacie docelowym - przykład. To zupełnie inna sytuacja.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

W świetle rosnącego zagrożenia powodziowego wydaje mi się, że allegro mogłoby się przychylić do mojej prośby. Zostawiam to Państwu do rozstrzygnięcia. 

oznacz moderatorów