Nr przesyłki: AD062TBRRZBT75WB1,
AD001L3DN5GGPJQ2R
To nie jest pierwszy raz, gdzie bez mojej wiedzy, kurier zamiast do Żabki przy ul. Długa 4, jak zaznaczyłam w Bydgoszczy, przekierowuje ją do boxu paczki orlen, gdzie gorzej mi ją odebrać. To jest żabka, sklep, wiec "przepełniony paczkomat" nie przejdzie. Nie rozumiem dlaczego nie może oddać do docelowego punktu, który specjalnie wybrałam i był dostępny w opcjach wyboru na stronie allegro jako adres dostawy. Na dodatek w wiadomości jest napisane "Nieodebrana przesyłka wróci do nadawcy." Ja się pytam co to ma być? sami zmieniacie adres i wymuszacie po mojej stronie, że wróci do nadawcy? kpina. Nie chce mi się też wierzyć, że żabka nie przyjmuje paczek.
@SeleniArt kurier przekierowuje paczki do automatu w przypadku, gdy dany punkt (w Twoim przypadku Żabka) jest przepełniony lub nie ma w nim miejsca. Rozumiem, że nie jesteś zadowolona z tego faktu, ale nie mamy na to bezpośredniego wpływu, ponieważ zależy to od dostępności miejsca w wybranym punkcie docelowym. Przekażę jednak Twoje uwagi do zespołu odpowiedzialnego za ten rejon.