anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przekierowanie paczki

BlackBox321
#7 Wielbiciel#

Witam czy jest możliwość przekierowania paczki od kuriera allegro do paczkomatu allegro one box ?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@BlackBox321 Nie przekierowujemy paczek na życzenie. Jeśli chcesz, to mogę przedłużyć dla Ciebie termin odbioru paczki z wybranego podczas zakupów automatu Allegro One Box. 

oznacz moderatorów

BlackBox321
#7 Wielbiciel#

Problem w tym iż wybrałem kuriera który ma to dostarczyć do domu a w tym terminie mnie nie będzie.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@BlackBox321 niestety nie możemy przekierować paczki kurierskiej do automatu czy punktu, ale możemy zaproponować inne rozwiązania:

1. zmianę terminu doręczenia (inny dzień, dostawa w ciągu dnia mniej więcej 8-17, albo wieczorna w godzinach 18-22)
  2. pozostawienie paczki w jakimś wyznaczonym miejscu, np. pod drzwiami, za kwiatkiem etc.
  3. zmiana adresu doręczenia, o ile nowy kod pocztowy jest obsługiwany przez Allegro One Kuriera. To można sprawdzić tutaj: https://allegro.pl/kampania/one/kurier#wyszukiwarka
oznacz moderatorów

BlackBox321
#7 Wielbiciel#

Dobrze jeśli jest możliwość bardzo bym prosił aby kurier był w godzinach 18-22 Paczka nr A0008PP048

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@BlackBox321 Dobrze, przekażę dyspozycję 🙂 

oznacz moderatorów

BlackBox321
#7 Wielbiciel#

Witam czy jest możliwość przekierowania paczki od kuriera allegro do paczkomatu one box ?

oznacz moderatorów