Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
próbując odebrać paczkę otworzyłam dziś pustą skrytkę. Od razu zgłosiłam problem przez Allegro Box. Przesyłka A00024UGH5.
Punkt odbioru:
Pozdrawiam.
Jak kupiłeś od prywatnego sprzedawcy i otworzyłeś skrytkę to może być traktowane jako odebrane i sam składaj reklamację do allegro ,to ich forma dostawy.
@dariakacz Dlaczego nie zadzwoniłeś na infolinie 616 306 997
Bo zgłosiłam problem przez Allegro box, od razu otrzymałam potwierdzenie na maila o przyjęciu zgłoszenia i paczka nie jest oznaczona na profilu jako odebrana - widnieje jako do odbioru -> brak przesyłki. Skoro jest opcja zgłoszenia tego przez Box, jaki jest sens dzwonić?
Ok jak masz zgłoszenie to czekasz, czyli tylko nas poinformowałeś że zgłosiłeś i że nie było paczki. Po co?
@dariakacz chyba już szybszego kontaktu jak bezpośrednio z przewoźnikiem nie uzyskasz. Czekaj na odpowiedź chyba mają na rozpatrzenie 30 dni
Coraz więcej wątków o pustych skrytkach.I takie coś chcą wcisnąć sprzedającym na siłę jako nieodzowny element wysyłek Smart.
Żegnaj Smarcie.
@dariakacz dziękujemy za Twoje zgłoszenie! Wyjaśniamy to i gdy tylko będziemy mieć informacje w sprawie, damy znać!