anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skarga na kuriera Allegro one

r-enata
#8 Zapaleniec

Wczoraj odbierałam paczkę z paczkomatu one box, otwarła się skrytka na najwyższym poziomie, paczka była bardzo mała i wrzucona na sam koniec tej skrytki. Nie byłam stanie jej samodzielnie wyciągnąć, bo musiałbym mieć z 1,80 cm i długie ręce, więc stałam jak głupia w deszczu czekając aż pojawi się ktoś wysoki, kto mi pomoże. Nikt się nie pojawił, bo dość konkretna ulewa była, więc byłam zmuszona złożyć parasol i próbować wydłubać nim paczkę ze skrytki. Po jakimś czasie udało się, ale wróciłam do domu przemoczona i mocno wkurzona. Czy naprawdę kurierzy nie są w stanie trochę pomyśleć, tylko wrzucają do paczki do skrytek na oślep i byle gdzie?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Może kurier też był niski ,nie mógł sięgnąć i ją wrzucił .

oznacz moderatorów

r-enata
#8 Zapaleniec

Serio?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@r-enata następnym razem wybierając się po odbiór przesyłki nie zapomnij zabrać z domu taboretu .

Kiedyś pod maszyną paczkową / tą lepszą / nadziałem się na drobne dziewczę z błagalnym wzrokiem patrzącą na otwartą na samej górze skrytkę , z nadzieją grzecznie zapytałem ,, podać czy podsadzić ,, 😅....niestety wybrała to drugie 😥

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@r-enata

Kurier nie wybiera skrytki. On skanuje kod i wkłada do skrytki, która się otworzy. Często jest to na zasadzie wrzutu, bo niestety czas ich goni, a czasem kurier też ma problem dosięgnąć do górnych skrytek (w wtedy po prostu wrzuca przesyłkę). 

oznacz moderatorów

r-enata
#8 Zapaleniec

No bez przesady, skrytka nie jest tak wysoko, żeby nie można było do niej dosięgnąć. Kluczem jest właśnie słowo "wkłada".  Wystarczy paczkę położyć na brzegu, zwłaszcza gdy jest mała, a nie wrzucać  w głąb, żeby nie dało się jej wydobyć. Pozdrawiam

oznacz moderatorów