Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przesyłka nr A0019JOGU2
Na śledzeniu Allegro pokazuje mi „Problem z przesyłką”. Po wejściu w pełną historię przesyłki mam wpisane „awaria maszyny”. Druga paczka o numerze A0019O6BG9 została normalnie dostarczona do Allegro One Box (co prawda do innego niż wybierałem, ale przynajmniej została dostarczona). Kiedy problematyczna przesyłka zostanie dostarczona do Allegro One Box?
@Ohtar_pl w przypadku Awarii, paczka będzie umieszczona w Automacie zastępczym - gdy tylko paczka będzie do odbioru w punkcie, otrzymasz powiadomienie.
Przesyłka została dostarczona do punktu Allegro One Box, ale znajdującego się po drugiej stronie dzielnicy. Nie mam jak jutro po nią pojechać, aby wyrobić się w czasie, tzn do godz. 16.38 w dniu 15 listopada 2024 r. Specjalnie zamówiłem dostawę do najbliższego punktu względem miejsca zamieszkania. Czy po tym terminie przesyłka zostanie odesłana do nadawcy, czy też zostanie dostarczona do innego paczkomatu Allegro One Box?
@Ohtar_pl Paczka będzie w punkcie zastępczym przez 24 godziny, po tym czasie jeśli nie odbierzesz paczki - będzie próba ponownego doręczenia do punktu docelowego. 😊