Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam towar z przesyłką kurier Allegro. Od 13:08 do 18:52 status w doręczeniu, poczym nagle się zmienia na -bledng region doręczenia. Czekałam cały dzień na przesyłkę, wzięłam specjalnie wolne. O co chodzi? Czemu nie otrzymałam żadnego kontaktu do kuriera?
hej, chciaalbym zapytac czy ktos wie o co chodzi z 'bledny region doreczenia'? pierwszy raz sie z tym spotykam, status niby 'w doreczeniu' ale jest alert, ze bledny region doreczenia..
Allegro One?
tak
Dzwoń 616 306 997 albo @Allegro_One
dziekuje ale na nieszczescie zamowilam kuriera a nie do paczkomatu 😕
@Afrodyta_8 @Client:103822131 za chwilę otrzymacie od nas wiadomości mailowe w sprawie Waszych przesyłek.
A ile trwa u Was chwila? Minęło 20 min ponad i nic
A może.....trwać 😶
@Afrodyta_8 sprawdź proszę dokładnie swoją skrzynkę - szczególnie foldery spam, powiadomienia lub inne. Wiadomość od nas już wysłana, więc musi u Ciebie być.
Widzę że nie tylko ja mam ten problem
@Miki4522 do Ciebie również wysłaliśmy już wiadomość w sprawie Twojej przesyłki.
To jest błędny rejon doręczenia, czyli że paczka przypadkiem została zeskanowana przez kuriera który tego rejonu nie robi ( nie jeździ do danej miejscowości) ale kolejnego dnia powinna już zostać doręczona przez właściwego.