anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

witam mam problem z dostarczaniem przesyłek już 4 przesyłki zostały zwrocone nadawcy

Client:47254051
#1 Nowicjusz

paczki nie są mi dostarczane tylko bez info odsyłane do nadawcy  do puki przychodziły na paczkomat inpost było wszystko w pożądku a teraz został  postawiony nowy paczkomat z allegro i paczki bez powiadomienia mnie są odsyłane nadawcy to już 4 paczki po proszę o pomoc bo nie jestem w stanie nic przez allegro kupować 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:47254051 to czemu nie zmienisz podczas zakupu na InPost Paczkomat ? musisz kliknąć zmień, rozwinąć filtr listę i zaznaczyć paczkomaty InPost i wybrać swój, allegro ostatnio podpowiada swoje automaty 🙂

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:47254051 podaj proszę numery przesyłek, sprawdzę co się dzieje z ich statusami. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To ta jakość Allegrowa jakość kosztem groszy mniej za przesyłkę xD.

Współczujemy. Podobne posty są tu praktycznie co dzień. Jedyne co mogę podpowiedzieć to wybieraj tylko i Inpost. Jak nie ma szukaj na mapce. Jak nie ma dalej to zmień sprzedawcę...

Dostawcy Allegro zwyczajnie nie wyrabiają, nie wyrabiali nawet w normalnym okresie, a co dopiero przedświątecznym. Nikt nie jest zadowolony z dostaw, no może za wyjątkiem osób mieszkających w regionach gdzie o dziwo to działa (widziałam ze 2 posty, są takie). 

Coś tam zgłoszą, osiągną prawdopodobnie wielkie NIC i tak się sprawa zakończy...

Chcesz dostawać paczki to musisz sam zadbać o odpowiedniego dostawcę. Portal od początku ignoruje wszelkie protesty zarówno sprzedających jak i kupujących. 

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki zobaczysz co się będzie działo w grudniu 😄 Orlen czy DHL i reszta już nie mają miejsc a to dopiero się zaczyna 🙂

delivert.jpg

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

DPD nie mam. U mnie DHL stoi 3 x większy od tego DPD i nic wielkie pustki przy nim (a stoi w samym centrum miejscowości ), 3 inposty stoją sobie na obrzeżach i wiecznie tłok przy nich i nic tylko bluzgamy, że 4-rtego w centrum nie ma... Ony to na szczęście dopiero w Kaliszu, to przynajmniej tego mi nie wciskali... Ale DHL też już nie lepsze to i tak przy każdym trzeba uważać...