Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
paczki nie są mi dostarczane tylko bez info odsyłane do nadawcy do puki przychodziły na paczkomat inpost było wszystko w pożądku a teraz został postawiony nowy paczkomat z allegro i paczki bez powiadomienia mnie są odsyłane nadawcy to już 4 paczki po proszę o pomoc bo nie jestem w stanie nic przez allegro kupować
@Client:47254051 to czemu nie zmienisz podczas zakupu na InPost Paczkomat ? musisz kliknąć zmień, rozwinąć filtr listę i zaznaczyć paczkomaty InPost i wybrać swój, allegro ostatnio podpowiada swoje automaty 🙂
@Client:47254051 podaj proszę numery przesyłek, sprawdzę co się dzieje z ich statusami.
To ta jakość Allegrowa jakość kosztem groszy mniej za przesyłkę xD.
Współczujemy. Podobne posty są tu praktycznie co dzień. Jedyne co mogę podpowiedzieć to wybieraj tylko i Inpost. Jak nie ma szukaj na mapce. Jak nie ma dalej to zmień sprzedawcę...
Dostawcy Allegro zwyczajnie nie wyrabiają, nie wyrabiali nawet w normalnym okresie, a co dopiero przedświątecznym. Nikt nie jest zadowolony z dostaw, no może za wyjątkiem osób mieszkających w regionach gdzie o dziwo to działa (widziałam ze 2 posty, są takie).
Coś tam zgłoszą, osiągną prawdopodobnie wielkie NIC i tak się sprawa zakończy...
Chcesz dostawać paczki to musisz sam zadbać o odpowiedniego dostawcę. Portal od początku ignoruje wszelkie protesty zarówno sprzedających jak i kupujących.
@AnnaG-Antyki zobaczysz co się będzie działo w grudniu 😄 Orlen czy DHL i reszta już nie mają miejsc a to dopiero się zaczyna 🙂
DPD nie mam. U mnie DHL stoi 3 x większy od tego DPD i nic wielkie pustki przy nim (a stoi w samym centrum miejscowości ), 3 inposty stoją sobie na obrzeżach i wiecznie tłok przy nich i nic tylko bluzgamy, że 4-rtego w centrum nie ma... Ony to na szczęście dopiero w Kaliszu, to przynajmniej tego mi nie wciskali... Ale DHL też już nie lepsze to i tak przy każdym trzeba uważać...