Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nadalam kilka zwrotów
1. W dniu 8.11 - status bez zmian od 8.11 wciąż „podjęta z maszyny przez kuriera”
2. w dniu 13.11 - status bez zmian od 15.11 „podjęta z maszyny przez kuriera”
Proszę o pomoc w tej sytuacji, paczki utknęły
,,Nadalam kilka zwrotów,, , ot ... to taki pstryczek w nos dla Ciebie od kuriera , za nikomu nie potrzebną dodatkową robotę i spory ślad węglowy .
Dziekuje za genialne rozwiązanie. Rozumiem, ze jakbym była sprzedawca w sklepie i ktoś przyszedłby kupić papierosy, to powinnam je zniszczyć i takie sprzedać jako pstryczek w nos, bo uprawa tytoniu i produkcja papierosów powodują daleko idące szkody dla środowiska, o ludzkim zdrowiu nie wspominając. Podobnie z innymi rzeczami.
Dodam może, ze w ostatnich dwóch tygodniach wiele moich zamówień było opóźnionych. Jeden ze zwrotów jest spowodowany tym, ze paczka nie dotarła na czas. Rozumiem, ze opóźnienie przesyłek to tez pstryczek w nos żeby nic nie zamawiać. Allegro się ucieszy
@sachmettt co masz na myśli pisząc ,, opóźnionych ,, czy sprzedawca nie nadał w deklarowanym czasie czy wielebne Allegro One dało ciała ?.....jak zwykle bywa
@sachmettt Podaj mi numery tych przesyłek.
A0006EYNP5
A0006V0NB4
@sachmettt Zainterweniujemy u Przewoźnika w sprawie tych paczek. Kiedy tylko otrzymamy więcej informacji, wrócimy do Ciebie z odpowiedzią mejlową. Przepraszamy za utrudnienia!
@sachmettt Z tym przewoźnikiem to normalne, zobaczysz jak dotrą.
Jestem zaskoczona, dużo zamawiam i nigdy nie miałam takich problemów 😞