anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaginione przesyłki

sachmettt
#2 Obserwator#

Nadalam kilka zwrotów 

1. W dniu 8.11 - status bez zmian od 8.11 wciąż „podjęta z maszyny przez kuriera” 

2. w dniu 13.11 - status bez zmian od 15.11 „podjęta z maszyny przez kuriera”

Proszę o pomoc w tej sytuacji, paczki utknęły 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

,,Nadalam kilka zwrotów,, , ot ... to taki pstryczek w nos dla Ciebie od kuriera , za nikomu nie potrzebną dodatkową robotę i spory ślad węglowy .

oznacz moderatorów

sachmettt
#2 Obserwator#

Dziekuje za genialne rozwiązanie. Rozumiem, ze jakbym była sprzedawca w sklepie i ktoś przyszedłby kupić papierosy, to powinnam je zniszczyć i takie sprzedać jako pstryczek w nos, bo uprawa tytoniu i produkcja papierosów powodują daleko idące szkody dla środowiska, o ludzkim zdrowiu nie wspominając. Podobnie z innymi rzeczami. 

oznacz moderatorów

sachmettt
#2 Obserwator#

Dodam może, ze w ostatnich dwóch tygodniach wiele moich zamówień było opóźnionych. Jeden ze zwrotów jest spowodowany tym, ze paczka nie dotarła na czas. Rozumiem, ze opóźnienie przesyłek to tez pstryczek w nos żeby nic nie zamawiać. Allegro się ucieszy

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@sachmettt co masz na myśli pisząc ,, opóźnionych ,, czy sprzedawca nie nadał w deklarowanym czasie czy wielebne Allegro One dało ciała ?.....jak zwykle bywa 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@sachmettt Podaj mi numery tych przesyłek.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sachmettt
#2 Obserwator#

A0006EYNP5

A0006V0NB4

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@sachmettt Zainterweniujemy u Przewoźnika w sprawie tych paczek. Kiedy tylko otrzymamy więcej informacji, wrócimy do Ciebie z odpowiedzią mejlową. Przepraszamy za utrudnienia! 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@sachmettt Z tym przewoźnikiem to normalne, zobaczysz jak dotrą.

oznacz moderatorów

sachmettt
#2 Obserwator#

Jestem zaskoczona, dużo zamawiam i nigdy nie miałam takich problemów 😞

oznacz moderatorów