Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Do której godziny są rozłożone paczki do Allegro One? Paczka miała być dziś, a póki co nadal nic, rzecz jest potrzebna mi na dzisiaj więc jutro już tylko zwrot mi pozostaje albo nieodebranie przesyłki...
Nr paczki A0008NJPO1.
Pozdrawiam
@Lukrecjush_2006 Allegro One Kurier dostarcza przesyłki do 20:00, a Kurier UPS, który dostarcza przesyłki do Allegro One Box dostarcza je do 19:00, ale w okresie świątecznym może być później, nie mamy dokładnych informacji. Mamy nadzieję, że przesyłka zdąży do Ciebie dotrzeć!
No cóż, człowiek robi tego typu błędy dwa razy, po raz pierwszy i ostatni, następnym razem zamówię InPostem i nie będę musiał się martwić. Zresztą zarówno Orlen jak i DPD też dzisiaj woziło po okolicy do automatów, bo widzieliśmy auta, tylko zielony automat jakoś nie może dotrzeć.
Ale teraz już wszystko wiesz!
Niestety przez Allegro One przysyłki podróżują najdłużej. Mowię z perspektywy sprzedającego jak i kupującego. Allegro powinno zmienić firmę obsługującą te paczki. Orlen zawsze na czas, Inpost 90%.
Zamówiony towar powinien dotrzeć do zielonego automaciku w Krakowie w dniu wczorajszym, na czym mi bardzo zależało! W tym dniu przesyłka o godz. 9:22, trafiła do oddziału doręczenia w Sosnowcu, odległego od Krakowa o nieco ponad godzinę jazdy. Zamiast jej doręczenia, pod wieczór przesyłka ruszyła w dalszą drogę zwiedzać Polskę w przeciwnym do Krakowa kierunku do odległego od punktu doręczenia o blisko trzy godziny jazdy Piotrkowa Trybunalskiego (???). Pogratulować logistyki!!! Wystosowałem skargę do Allegro. Minęło 40 godzin i odpowiedzi brak. Obecnie (jest godz. 17:00) przesyłka od godz. 10:20, spoczywa sobie spokojnie w oddziale doręczenia Zabierzów k. Krakowa. Ciekawe co jeszcze ją czeka...? Szczecin, może Ełk, potem już tylko Cieszyn i może jak szczęście i dobre wiatry dopiszą trafi w końcu do Krakowa. Jedno jest pewne dzisiaj już do zielonego paczkomatu nie dojedzie. Z całą pewnością z opcji dostawy "Allegro One Box, zielony automat", już nigdy więcej nie skorzystam, czego i Wam drodzy Allegrowicze serdecznie życzę!!!
@Allegro_One rozszerzacie punkty nadawcze/odbiorcze - zielone skrzyneczki? Kiedy będą dostępne w mieście Radom, kod 26-600?
@seeyougame przykro mi, ale nie mam informacji o planach gdzie dokładnie będą stawiane nasze Automaty Paczkowe. Jeżeli masz lub znasz miejsce w Radomiu na Automat Paczkowy Allegro - możesz je do nas zgłosić przez tą stronę. 😊
@Client:35982257 Zabierzów to dla kilku firm kurierskich oddział obsługujący Kraków, tak jak Niepołomice w przypadku Poczty Polskiej.
Znam wiele takich miejsc @Sa_nova gdzie mogłyby stanąć takie skrzyneczki i z chęcią bym się tym zajął, nawet za darmo. Aby je wam pozgłaszać.
Ale myślę że szkoda mojej pracy jeśli nawet nie wiem, czy cokolwiek z tymi danymi zrobicie. I jak konkretnie to działa, jakie są wymagania itd...